Pronašli smo najljepši luftić za ljeto 2018.!

Funboy
Svake godine pronađemo novi luftić koji izgleda kao savršen dodatak za sljedeći odlazak na plažu ili bazen, a kako će tek dobro izgledati na Insta fotkama...
Vidi originalni članak

Svake sezone pronađemo barem nekoliko genijalnih luftića koji, osim što su neviđeno efektni, izgledaju i kao idealan način za sunčanje, odmaranje, uživanje. A kada ti kažemo da niti jedni do sad nisu izgledali ni upola tako predivno kao ovi leptiri, ni najmanje ne pretjerujemo!

Luksuzna kompanija igračaka za bazen Funboy napravila je genijalnu suradnju s poznatom talijanskom modnom kućom Missoni, prema tome ni ne čudi što su nas ova remek dijela na napuhavanje toliko oduševila. 

Missoni x Funboy leptir luftić, 950 kuna

NA PLAŽU SA STILOM Jesu li ovo najljepši ručnici za ležanje na plaži?

Luftići dolaze u dvije varijante, odnosno dvije boje i jednom kada otkriješ njegove čari, nećeš se htjeti maknuti sa svog leptira cijelo ljeto. Tipične Missoni boje i printevi čine ovaj luftić ultra luksuznim, zbog čega mu je i cijena poprilično visoka... Missoni x Funboy leptir košta 148 dolara, odnosno 950 kuna!

Plus, iz službene izjave koju je objavio Funboy odmah smo zaključili da je ovaj luftić nadasve poseban i jedinstven: "Missoni x Funboy Butterfly ima elegantan i ženstven oblik krila koja su napravljena upravo tako da se nježno izdižu iz vode dok luftić pluta, zbog čega osoba koja je na njemu ima osjećaj da lebdi!" 

OMG, želimo ga!!

Posjeti Miss7.24sata.hr