Pronašli smo detalje za kuću do 119 kuna koji će u tvoj dom donijeti ljeto

miss7/Shutterstock/PR
Vidi originalni članak
  • Svaka nova sezona zove nas da malo izmjenimo i dom i u njega donesemo novo godišnje doba
  • Detalji poput ogledala, jastuka, vaza, vješalica, košara mogu činiti razliku
  • Obišli smo naše trgovine i odabrali predmete čije cijene ne prelaze 119 kuna

Kao što volimo osvježiti svoj ormar s početkom nove sezone, tako i svom domu volimo promijeniti izgled pružiti novi izgled. Naravno, nećemo adaptirati stan ni premjestati namještaj svakog proljeća, ljeta, jeseni ili zime - bit će dovolno promijeniti nekoliko sitnica da se promijeni ozračje. Detalji koji nas podsjećaju na more i ljeto savršeno lako se mogu uklopiti (i lakše dočekati godišnji odmor). Pogledali smo kakva je ponuda u dućanima i izdvojili smo detalje do 119 kuna koji će osvježiti tvoj stan. 

Zidna ogledala

Idealno rješenje kako vizualno povećati manje prostorije su ogledala. Trgovine su prepune raznih oblika pa možeš i sama kreirati jedno veliko ogledalo od nekoliko manjih ili pak izabrati neko zanimljivog geometrijskog oblika koji će odmah cijeloj prostoriji dati potpuno novi, moderniji i zanimljiviji izgled. 

Ukrasni jastuci

Ukrasni jastuci idealan su primjer kako nije potrebno puno novca i truda da tvoj dnevni boravak ili spavaća soba poprime nov izgled. Osim što vraćaju u život tvoj stari (i pomalo dosadni) kauč, mogu biti i osvježenje cijele prostorije. Mogu poslužiti i kao ukras i mjesto za sjedenje na podu, a lijepo će izgledati i na balkonu. 

TRIKOVI Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari

Košare

Košara u koje možeš spremiti novine i/li časopise, jastuke i deke, daljinske, klupka vune i igle za pletenje (?) ili bilo koji drugi detalj koji ne želiš da ti smeta, zanimljiv je detalj u svakoj prostoriji tvog stana. Postoje od raznih materijala tako da ih možeš prilagoditi svakom interijeru. Ako ti se ne sviđaju kao klasični spremnici, u njih možeš staviti stolnu lampu ili vazu s cvijećem i poprimit će novo ruho.

"Podsjetnici" na more

Guštaš pri pomisli na plivanje u moru, vožnju barkom, izležavanje na plaži? Hvala Bogu, ukrasnih predmeta koji podsjećaju na more ne nedostaje u dućanima ni jedno ljeto. Prekrivač u dvije nijanse plavih prugica pravo je ljetno osvježenje tvojeg kauča i fotelje, kao i vaze ukrašene konopcem s motivom sidra i kormila u koje možeš staviti i oblutke da te podsjećaju na plažu. Tu su i vješalice u obliku brodića za hodnik ili kupaonicu te plavi komplet vaza. Osim što u njima možeš držati cvijeće, superi izgledaju i kad se u njima ništa ne nalazi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr