Presladak pastelni stan ove blogerice uljepšat će ti dan, a sigurno dati i poneku ideju

Instagram@lejla.fili Inspirativno uređenje interijera
Vidi originalni članak
  • Interijer gdje su pastelne boje složene u tako skladan i primamljiv kolorit da prostor postaje gotovo slastan, djelo je ruku liječnice Geraldine
  • Stres koji nakuplja tijekom zahtjevnog posla oslobađa pišući blog i uređujući svoj dom koji je pravi hit na društvenim mrežama
  • Njezin pastelni bombončić sigurno će ti poslužiti kao inspiracija, a Geraldine ima i još pokoji savjet za sve koji žele unijeti malo promjena

Ispušni ventil za liječnicu Geraldine Tan nakon napornog radnog dana već godinama je dizajn interijera, točnije, svoju strast kanalizirala je u blogove koje su tijekom 10-godišnjeg pisanja postali vrlo uspješni. Osim što se tako relaksirala od svog posla na hitnom odjelu bolnice, Geraldine je i počela surađivati s brendovima u stvaranju sadržaja, a  istodobno je i radila na uređenju svoga gnijezda kojeg dijeli s obitelji. 

Life&style Par iz Srbije napravio čudesni make-over kuće iz 50-ih, detalji pršte od kreativnosti

‘’Moj dom je poput dekor studija. Uživam svako toliko stilizirati i mijenjati stvari kako bi ih fotografirala za društvene mreže’’, otkrila je Geraldine koja zato često mijenja umjetnine na zidu, premješta rasvjetna tijela ili položaj sofa kako bi napravila zanimljive ugođaje za svoju obitelji pratitelje. 

Ovaj trend se iz mode preselio u interijere, možeš ga odmah primijeniti u svom domu

Kako je ljubiteljica umjetničkih radova za čiju je kolekciju potrebno imati mjesta u domu, doktorica se dosjetila i zanimljivog trika. Hodnik joj služi ujedno kao galerija i skladište pa kada poželi zamijeniti umjetninu, recimo u spavaćoj sobi, samo se posluži nekim inspirativnim komadom iz hodnika. 

Manipuliranje prostorom omogućuju joj komplementarne složne i nježne pastelne nijanse. Boja i uzoraka u stanju ne manjka, ali Geraldine zaista ima talent i oko za njihove spajanje u mikro, a potom i makro savršene cjeline. 

Za one koji se pomalo pribojavaju u prostor uvesti nešto odvažnije kombinacije, Geraldine ima savjet. 

Pogledaj kako je bezlična smeđa kuhinja zasjala u novom ruhu - promjena je fantastična

‘’Nemojte se bojati koristiti boje. Svaki put kada ih pokušavate unijeti u prostor, odmaknite se i sagledajte prostoriju u cjelini, a zatim podesite kolorit pomicanjem predmeta dok ne dobijete dobar osjećaj u vezi prostora. Redovito ponavljajte pomicanje i gledanje iz šire perspektive’’, naglasila je vrijedna liječnica. 

Ako pogriješiš, dodala je, cijelu situaciju probaj spasiti trikom koji uvijek uspijeva - dodavanjem cvijeća

Geraldinein  obiteljski dom pravi je raj i odmor za oči. Slobodno uživaj i , naravno, slobodno se inspiriraj njezinim raznobojnim rješenjima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr