Postmodern Jukebox na Šalati: Svjetska glazbena senzacija proslavila se obradom hitova u swing jazz verziji

Promo Postmodern Jukebox ima gotovo šest milijuna pretplatnika na YouTubeu
Vidi originalni članak
  • Svjetski poznati glazbeni kolektiv nastupa u Zagrebu 4. lipnja 2022., nakon što je koncert koji se trebao održati u 2020. odgođen zbog pandemije
  • Postmodern Jukebox obrađuje popularnu modernu glazbu u swing jazz verziji, a na YouTubeu njihove obrade imaju milijunske preglede
  • Među najpoznatijim obradama su popularne pjesme poput Creep (Radiohead), All About That Bass (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga) i Careless Whisper (George Michael) 

Postmodern Jukebox svjetski su poznati glazbeni kolektiv koji obrađuje popularnu modernu glazbu u swing jazz verzijama, a uskoro će njihove obrade poznatih pjesama imati priliku čuti i zagrebačka publika. U sklopu svoje turneje “The Grand Reopening”, koju su započeli na proljeće, 4. lipnja posjetit će i zagrebačku Šalatu te održati open air koncert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Postmodern Jukebox (@pmjofficial)

Postmodern Jukebox, čiji je osnivač Scott Bradlee, talentirani su pjevači i glazbenici koji su se proslavili obradama poznatih pjesama, a na platformama društvenih mreža imaju milijune obožavatelja koji su prepoznali njihov jedinstven i originalan stil obrade svjetskih hitova.

Među njihovim najpoznatijim vintage obradama modernih pjesama nalaze se “Seven Nation Army” White Stripesa, “Bad Romance” Lady Gage, “Creep” Radioheada, “Levitating” Due Lipe, "Careless Whisper" Georgea Michaela i mnoge druge. 

Life&style Tko voli koncerte, živjet će i 10 godina duže, tvrdi istraživanje

Budući da je raznolika postava Postmodern Jukeboxa sastavljena od iznimno talentiranih glazbenika, u svakom gradu nastupaju u drugoj formaciji, što je svakako poseban faktor iznenađenja koji donosi posebnosti svakog nastupa.

Na Šalati hrvatsku publiku zasigurno očekuje pravi glazbeni spektakl, a svoje ulaznice možeš kupiti po cijenama od 230 kn, 270 kn, Meet & Greet paket za 880 kn te VIP paket za četiri osobe za 1600 kn na entrio.hr.

Life&style Zagreb vrvi gastro festivalima! Gdje sve potražiti hlad i uživati u finoj hrani i glazbi

Posjeti Miss7.24sata.hr