Posao iz snova! I ti možeš postati degustatorica Milka čokolada i to u Hrvatskoj

Instagram/@mercator_bh
Vidi originalni članak
  • Milka Hrvatska objavila je natječaj: nudi se posao Milka degustator
  • 30 izabranih prvi će probati novi okus Milka čokolade o kojem samo možemo nagađati
  • Natječaj traje cijeli lipanj pa smisli najoriginalniji razlog zašto je ovo posao iz snova za tebe

Čokolada, uz izvrstan okus (pa prema tome i mnogo užitka koju nam pruža), ima i mnoge prednosti za naše zdravlje, posebno ako je s velikim udjelom kakaa odnosno crna čokolaca. No, volimo je u svim oblicima i okusima, s maštovitim dodacima, poput keksa, voća, a u novije vrijeme sve je više neočekivanih dodataka koji se spajaju s čokoladom. Naprimjer sol, krekeri, papar, čili..., a moramo biti iskreni, ne bismo se binili da živimo u kućici od čokolade. Dok bismo si malo teže mogli ispuniti tu želju (a i kako bi čokoladna kućica preživjela ove vrućine?), možda je ovo tvoja druga skrivena želja: biti profesionalna degustatorica čokolade? Ako jest, ovo je tvoja velika prilika! Naime, Milka Hrvatska otvorila je natječaj na koji se možeš i ti prijaviti!

Dakle, stiže novi okus Milka čokolade, a kao degustator/ica možeš ga među prvima probati. Pravila natječaja vrlo su jednostavna, dovoljno je da na svom Instagram profilu objaviš fotografiju ili video u kojem držiš omiljenu čokoladu te objasniš zašto bi baš ti trebala biti degustatorica. Naravno, na cijeni je originalnost tvog objašnjena. Svakom od 30 odabranih sudionika natječaja koji će biti odabrani  bit će uručene 2 nagrade: pozivnica za dvije osobe za događaj Ja sam Milka degustator u Zagrebu i slatki paket tržišne vrijednosti 297,73 HRK.

Isprobala sam primer Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje!

Uz objavu moraš staviti #JaSamMilkaDegustator i podesiti postavke da ti profil bude javan. Nakon ovih koraka preostaje ti samo da držiš fige da baš ti budeš jedna od ljudi koji će imati ovu ekskluzivu. Natječaj završava 30. lipnja. Potrudi se da baš ti imaš najoriginalniji razlog zašto bi ti trebala biti Milkin degustator jer vjerujemo da će biti navale. Dok čekaš rezultate natječaja, što misliš o kakvom će se okusu raditi? Mi zamišljamo kako će možda u pitanju biti neko tropsko voće ili neki drugi, ljetni osvježavajući okus.

Posjeti Miss7.24sata.hr