Popularna serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobiva nastavak, glavnu ulogu ima popularna glumica

Instagram@lejla.fili Glumci serije "Kako sam upoznao vašu majku"
Vidi originalni članak
  • Jedna od najpopularnijih novijih televizijskih serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobiva nastavak
  • Serija će nositi naziv "Kako sam upoznala vašeg oca", s Hilary Duff u glavnoj ulozi
  • Producenti će biti Bays i Thomas, koji su bili kreatori i originalne serije

Popularna televizijska serija "Kako sam upoznao vašu majku" dobit će svoj nastavak, točnije spin-off, pod nazivom "Kako sam upoznala vašeg oca". Seriju će režirati Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, dok će u izradi pomoći i Carter Bays i Craig Thomas, producenti 'Kako sam upoznao vašu majku'. Glavnu ulogu u seriji dobiti će popularna američka glumica Hilary Duff.

Radnja će se odvijati u bliskoj budućnosti, gdje će Sophie (Duff) sinu pričati priču o tome kako je upoznala njegovog oca. Priču koja nas katapultira u 2021. godinu gdje su Sophie i njezina usko povezana skupina prijatelja usred dogovora gdje jesu, što žele od života i kako se zaljubiti u doba aplikacija za spojeve i neograničenih mogućnosti. No, ostaje nam nepoznato kako će se nova emisija povezati s izvornom serijom "Kako sam upoznao vašu majku".

Netflixova serija 'Tko je ubio Saru?' osvojila je male ekrane. Evo što znamo o drugoj sezoni

Nova serija potječe od suizvođača sukreatora filma "Ljubav, Victor" Isaaca Aptakara i Elizabeth Berger, koji rade kao pisci i izvršni producenti u vijestima. Kreatori "Kako sam upoznao vašu majku" Carter Bays i Craig Thomas također su na mjestu izvršnih producenata. Duff će uz glavnu ulogu i producirati, a Adam Londy služit će kao koizvršni producent. 

Stars Sjećaš li se vrckave dadilje iritantnog glasa? Iskopali smo nepoznate detalje o seriji koju smo obožavali

 

"Izuzetno smo uzbuđeni što dovodimo" Kako sam upoznao vašeg oca "na Hulu", rekli su Aptaker i Berger." Carter i Craigova kultna originalna serija revolucionirali su polusatnu komediju i počašćeni smo što nosimo baklju naprijed za sljedeću generaciju - a s Hilary Duff ne očekujte ništa manje! Jedva čekamo da publika upozna Sophie i njezinu posadu i promatra ih kako dolaze na svoje i pronalaze ljubav u modernom New Yorku. 

Life&style Odbjegla zvijezda 'Ambasadorove kćeri' otvoreno priznala zašto se ugasila hit serija

Ovo nije prvi pokušaj stvaranja nastavka za "HIMYM." CBS je naručio scenarij za "Kako sam upoznala vašeg tatu" 2013., u kojem je glumila Greta Gerwig s Meg Ryan u prilogu pripovjedačice. Projekt u konačnici nije izabran u seriju.

"Kako sam upoznao vašu majku" i dalje je jedna od najinovativnijih i najdražih komedija na televiziji", rekao je Craig Erwich, predsjednik Hulu Originalsa i ABC Entertainmenta.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr