Ponovno je otvorena omiljena kultna kavana Lisinski, izgleda sjajno i - idealno za piće s frendicama

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Nakon preuređenja i adaptacija ponovno je otvorena kultna kavana Lisinski
  • Na otvorenju su se pojavila mnoga poznata lica, a mi smo odmah zamijetili Bornu Kotormanić, koja ni na ovom događaju nije odlučila proći nezapaženo
  • Kavana Lisinski sad izgleda doista sjajno - svijetlo, prozračno, chic i ugodno za druženje

U petak navečer svečano je otvorena kavana Lisinski nakon mjeseci preuređenja i adaptacije. I odmah smo se uvjerili kako će nam to biti jedno od naših najdražih mjesta za druženje u Zagrebu. Kultna i omiljena kavana Lisinski, koja se nalazi u istoimenoj koncertnoj dvorani, u petak je otvorila vrata za stotinjak gostiju i oduševila sve prisutne. Posebno smo primjetili raznolikost boja koja se savršeno uklopila u ovo kultno mjesto za druženje, ali i iznimnu dozu elegancije.

Za preuređenje ovog kultnog mjesta zaslužan je pionir barske scene - Hemingway bar. Iako su većinu toga promijenili, morali su zadržati izvorni izgled, a razlog je što kavana spada u zaštićene gradske prostore. Kako kaže arhitektica i projektantica Vlatka Čizmić, kod projektiranja nove kavane namjera joj je bila vratiti prostor u stanje što vjernije originalnom. Ukupan dojam interijera je svijetao i prozračan što je odlično zamijenilo stare drvene pregrade koje su prostor činile tmurnijim mjestom.

VRLO ZANIMLJIVO Nećeš vjerovati koji beauty proizvod svoje supruge Chrissy koristi John Legend!

Na otvorenju su se pojavila mnoga poznata lica, a mi smo odmah zamijetili Bornu Kotormanić. Ni ovoga puta Borna nije željela proći nezapaženo pa je dominirala svojim modnim izborom. Riječ je o florescentno zelenom topu kojeg je ukombinirala sa vojničkim hlačama.

 - Što se tiče uređenja ne vidim neke promjene, ali mi se sviđa što ima dio za pušače. Sjajna je atmosfera, gastronomska ponuda i glazba. Nadam se da će tako i ostati i da će nam svima biti draga usputna stanica nakon koncerta u Lisinskom. Mislim da nam ovakvo mjesto nedostaje u gradu" rekla je za 24sata Borna Kotormanić, koja se prije izlaska spremala samo pola sata, a šminku i frizuru radi sama.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr