Prvi poljubac Carrie i Aidana kruži društvenim mrežama! Prizor koji moramo obožavati, unatoč seriji

@justlikethatmax I tek tako...
Vidi originalni članak
  • Još od 'Seksa i grada' brojne su gledateljice više navijale za zgodnog i pouzdanog good guya Aidena
  • No Faca je bio taj sudbonosni, ipak. No Face više nema, a Aidenom povratak najavljen je uoči druge sezone 'I tek tako...'
  • I nije bio bez vraga. Carrie i on su se poljubili, a slika vrućeg poljupca pojavila se prvo na Instagramu. Je li Aiden ipak pravi muškarac za nju?

Nekada davno, kad smo bile mlade i obožavale gledati seriju 'Seks i grad', glede Carrienih ljubavnih veza nekako smo se spontano podijelile na tim Aiden i tim Faca. Da, glavni zaplet vrtio se oko odnosa s Facom, bilo je tu vrhunskih trenutaka, ali i bolnih, drame i napetosti, neprospavanih noći (Carrienih, ne naših ipak), spajanja i razdvajanja, sudbine i klete sudbe. Napokon, i film koji je bio nastavak serije bio je o vjenčanju Carrie i Face. Dakle, on je bio glavni igrač, onaj sudbonosni muškarac za našu glavnu junakinju.

No tim Aiden je oduvijek znao da je Faca loša odluka, nepouzdani šarmer, toplo-hladni odnos koji su imali izludio bi svaku ženu, i zdušno je navijao za Aidena. Pouzdanog momka u čiju se ljubav ni na tren ne može posumnjati, uravnoteženog, zgodnog i koji ti može sam izgraditi stol ili kredenc. Aiden je bio good guy koji je u životu dugoročno bolja odluka od bad guya, makar te ovaj drugi vodi u Pariz, a dobrica u šumsku kolibu.

Moda Od manolica do Birckenstocka: 7 super cipela koje Carrie nosi u novoj sezoni 'I tek tako':

Vjerujemo da je svima iz tima Aiden srce veselo zaigralo već i na naznake da bi Carrie i Aiden ponovno mogli biti zajedno u novim nastavcima 'I tek tako'. I jesu! 

Već se uoči druge sezone šuškalo da će se u njoj Aiden, i zgodni John Corbett koji ga glumi, vratiti na scenu. Podsjetimo, Carrie ga je zadnji put vidjela na ulici u šestoj sezoni 'Seksa i grada' te ponovno u filmu 'Seks i grad 2' na tržnici u Abu Dhabiju. U to vrijeme Aidan je već bio otac troje djece, no svejedno su se Carrie i on poljubili na večeri.

Tako da Aidanov povratak u seriju nije bio potpuno neočekivan. No Carrie se morala u 'I tek tako' prvo suočiti sa smrću Face i oporaviti od nje. Izgleda da je sad taj trenutak došao. U seriji je pao prvi poljubac, a slika tog velikog trenutka prije nekoliko sati je objavljena i na Instagram profilu serije, a i na onom Sarah Jesice Parker.

Možda se ipak pokaže da je Aiden ta prava velika ljubav za nju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr