Pet novih prefinih kolača zbog kojih u Bastu ne idemo više samo na pizzu

Vidi originalni članak
  • Uz vrhunsku ponudu napolitanske pizze, Basta Gourmet Bar poznat je i po ukusnoj ponudi slastica
  • Basta je u suradnji sa slastičarnicom Gibanica u svoju ponudu uvela čak pet novih stalnih kolača
  • U njihovoj ponudi deserata ovi će se kolači, uz Dolce del Giorno, moći kušati svakog dana!

Novi kolači u suradnji s Gibanicom ušli su u stalnu ponudu Basta Gourmet Bara! Pet novih slastica od sada će se moći kušati svakog dana, uz Dolce del giorno, odnosno kolač dana koji je izbor sezonskih dnevnih slastica po cijeni od 25 kuna.

„Svakodnevno isprobavamo nešto novo i slušamo vaše želje. @gibanica_handmade nam je priredila 5 novih stalnih kolača + Dolce del giorno (kolač dana)“, razveselili su ovom viješću sve ljubitelje slastica na Bastinom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BASta 🍕 Jarun (@basta_gourmet_bar_jarun)

U ponudi novih preukusnih kolača našli su se Chocolate Queen, Lemon & Vanilla cake, Caramel Hazelnut, Miss Pistacchio i Milky Tart. Predivno aranžirani i izvedeni, kolači iz nove Bastine desertne ponude osvajaju izgledom i okusom. Kreme, moussevi, želei i biskviti raznih okusa mogu se naći među novim Gibanica desertima iz Baste.

Prefini novostvoreni okusi miješaju se u Bastinoj proširenoj svakodnevnoj ponudi slastica.

Life&style Mileram torta - slatki klasik koji obožavamo, posebno sa šumskim voćem

Chocolate Queen pravo je čokoladno savršenstvo koje spaja nekoliko vrsta čokolade u ovaj božanstveni desert. U Lemon & Vanilla cake te Caramel Hazelnut spajaju se po dva okusa koja svi u kolačima obožavamo. U prvom to je kiselo-slatki spoj limuna i vanilije, dok se kod drugog radi o neodoljivom spoju karamele i lješnjaka.

Miss Pistaccio sadrži finu kremu od pistacija koja osvaja svojom svježom zelenom bojom. Slatki mali Milky Tart još je jedan pravi čokoladni desert s mekim čokoladnim mousseom.

Moda Macaroons šeširi beogradskog brenda Ercegovac slatki su kao i kolačići koji su im inspiriracija

Posjeti Miss7.24sata.hr