Paris Hilton gostovala je u showu Jimmyja Fallona, a svi su primijetili njen veliki modni gaf

Instagram@gisou Paris Hilton
Vidi originalni članak
  • Paris Hilton gostovala je kod Jimmyja Fallona kako bi promovirala svoj novi show
  • Nasljednica je s Jimmyjem razgovarala i o svojem nedavnom vjenčanju
  • No, svima je najviše za oko zapela njena modna pogreška

Paris Hilton pojavila se u emisiji „The Tonight Show“ kako bi razgovarala o svojem vjenčanju i promovirala svoj show „Paris in Love“, koji se također bavi njenim vjenčanjem.

Na snimanju na kojem joj se pridružila i majka, Kathy Hilton, se pojavila u svjetlucavoj kratkoj zelenoj haljini, ali obožavatelji su odmah primijetili jedan neobičan detalj. Paris je naime, nosila dvije različite cipele! Na jednoj je nozi imala jednostavnu štiklu u bež boji, dok je na drugoj nosila sličnu cipelu, koja je po sebi imala srebrne šljokice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Tonight Show (@fallontonight)

Ovaj modni propust vjerojatno se dogodio slučajno, iako nikome baš nije jasno kako točno.

 No, i sam voditelj Jimmy Fallon shvatio je da je Paris nosila različite cipele jer je nakon emisije na Instagramu „The Tonight Showa“ objavljen video Paris kako dolazi na intervjuu. U opisu video stoji „Ono kad u žurbi iz kuće izađeš u različitim cipelama“. Paris je prihvatila šalu te se nasmijala u komentarima ispod objave.

Stars Bogata nasljednica u vjenčanici od WC papira: Paris Hilton ne mari za skupe stvari?

Zanimljivo je i da je Paris tijekom dana viđena u istom tom outfitu, ali s jednakim cipelama na nogama pa nije sigurno je li ovo bilo namjerna modna odluka ili jednostavna slučajna pogreška.

U emisiji Paris je s Jimmyjem razgovarala o svojem vjenčanju za koje je rekla: „Bilo je čarobno. Mislim da je jedina stvar oko koje sam bila nervozna to što nisam napisala svoje zavjete sve dok doslovno nisam već koračala prema oltaru, bila sam u žurbi i bilo je jako stresno."

"Na kraju sam sve što sam napisala bacila na pod i krenula govoriti iz srca. On je plakao cijelo vrijeme, a ja sam odlučila da ne želim uništiti šminku pa sam se suzdržala.“

Potvrdila je i da iako se nadala da će se preskinuti čak deset puta, na kraju je imala samo sedam outfita. „Moje vjenčanje bilo je na starom imanje mojeg djeda i odijevala sam se u mojoj staroj tinejdžerskoj sobi, bilo je baš slatko.“

Stars Otkazan je kuharski show Paris Hilton nakon jedne sezone. Izgleda da ipak nije znala kuhati...

Posjeti Miss7.24sata.hr