'P.S. Volim te'! Jedna od najljepših ljubavnih priča dobila je svoj nastavak, a očekuje nas i novi film

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Knjiga 'P.S. Volim te' u rekordnom je roku osvojila srca brojnih čitateljica diljem svijeta
  • Popularnosti je pridonio i istoimeni film u kojem se glavne uloge odigrali Hilary Swank i Gerard Butler
  • Ovih je dana izišao novi književni nastavak nazvan "Postscript", a u pripremi je i novi film 

Knjiga "P.S. Volim te" autorice Cecilie Ahern izašla je prije petnaest godina te je velikom brzinom stekla neizmjernu popularnost u čitalačkom svijetu. Knjiga je u kratkom vremenu prodana u preko milijun primjeraka te je postala bestseller New York Timesa. Njezinoj popularnosti posebno je pridonio istoimeni film iz 2007. godine u kojem su glavne uloge odigrali Hilary Swank i Gerard Butler. Okosnicu priče čini ljubavni par, supružnici Holly i Gerry čiji sretni brak prekida njegova smrt. No, Gerry je svojoj supruzi prije smrti napisao 10 pisama kako bi joj ublažio bol i pomogao da započne novi život. 

Jesenski trendovi Elegantno lice trapera: 4 kombinacije s trapericama u kojima ćeš ove jeseni izgledati tip-top

 

Seedam godina kasnije

Početkom godine, brojne ljubiteljice ove romantične drame autorica Cecilia Ahern obradovala je novim nastavkom priče. U romanu koje je nazvala  ‘Postscript’ prati život glavne junakinje Holly Kennedy sedam godina nakon smrti supruga. Dostupni sadržaj otkriva sljedeće: “Holly pristupe članice kluba naziva ‘P.S. Volim te’ inspirirane pismima njenog pokojnog muža te žele da im ona pomogne da osmisle pisma za svoje voljene koje će čitati kada umru. Holly je sigurna u jednu stvar – nema šanse da će ponovno biti uvučena u tugu koju je ostavila iza sebe. Sedam godina joj je trebalo da se vrati na noge i da nastavi sa svojim životom. No, ubrzo shvaća da kada nekoga voliš, uvijek postoji još nešto što želiš reći.”

Mlade nade Snima se film o Elvisu Presleyu - jesi li zadovoljna izborom glumca koji će glumiti Kralja?

Novi nastavak, stara ekipa

Knjiga je ovih dana službeno ugledala svijetlo, a prilikom promocije autorica je iznijela još jednu sretnu vijest. Naime, i ovaj će književni nastavak dobiti svoju filmsku adaptaciju, a glavnu ulogu ponovno će odigrati oskarovka Hilary Swank. "Nakon što se vijest o novom romanu pojavila u javnosti Hilary me odmah kontaktirala. Bila je puna riječi podrške i poželjela ju je pročitati" - otkrila je Cecilia te dodala: "Kada ju je pročitala to je bilo to. Sve je bilo baš kao nekada pa smo odlučili da definitivno to želimo ponoviti." Hoće li se i Gerard Butler pojaviti u novom nastavku još uvijek poznato. Bilo kako bilo, jedva čekamo hrvatski prijevod knjige, a naravno i film.

Posjeti Miss7.24sata.hr