Ovo želimo odmah! U dućane su stigli kremasti deserti s okusima kave i šlaga, tamne čokolade i pralina te duple čokolade!

Vidi originalni članak
  • Obožavaš kremozan puding? Onda trebaš isprobati novi proizvod iz Vindijine tvorinice - Très chic premium deserte
  • Ovi kremozni deserti dolaze u tri okusa pa tako možeš uživati u spojevima tamne čokolade i pralina te kave i šlaga ili okusu duple čokolade
  • Sva tri nova proizvoda dolaze u pakiranju od 200 grama, a možeš ih nabaviti po cijeni od 6,99 kuna

Imamo sjajnu vijest za sve ljubiteljice slatkih zalogaja! Vindija je na tržište plasirala nove Très chic premium deserte na bazi pudinga koji dolaze u tri senzacionalne kombinacije okus. Tako Très chic dupla čokolada spaja okuse pudinga s mliječnom i tamnom čokoladom.

Miss kuha Super recept: Prefina čokoladna pita s voćem, lagana i stvorena za ljeto

Ljubiteljice tamne čokolade oduševit će i verzija nazvan  Très chic práline & tamna čokolada, u kojoj je ona povezana s okusom punjenih čokoladnih bombona. Posljednji u nizu predstavljenih okusa je Très chic kava & šlag koji mliječni puding s ekstraktom ukusne kave arabice spaja s pjenastim šlagom.

Life&style Tražiš inspiraciju za dobar kolač? Ovaj mrvičasti kolač s pudingom je klasik, a ne treba ti kvasac!

Sva tri nova proizvoda dolaze u pakiranju od 200 grama, a karakteriziraju ih dva okusa u različitim omjerima i u dva vodoravna sloja koji će oduševiti sve slatkoljupce. Vindija je ove kremaste deserte pune okusa označila kao deserte sa stilom, a pronaći ih možeš u većini prehrambenih prodavaonica po cijeni od 6,99 kuna.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr