Ovo su najslađe čašice - doslovno! Nakon što nazdraviš možeš ih pojesti jer su od čokolade

PR/Firebox Jesi li ikad razmišljala kako bi bilo kada bi mogla pojesti čokoladnu čašicu u kojoj je bilo slasno piće?
Vidi originalni članak
  • Ako voliš finu belgijsku čokoladu, svidjet će ti se ovaj fora artikl
  • Riječ je o čašicama za žestoka pića napravljenima od ukusne čokolade, a imaju više prednosti
  • Prvo, piće moraš brzo gucnuti da se čokolada ne rastopi u ruci, a zatim okus obogatiti čokoladom - dobro paše uz višnjevac, medicu, voćne rakije općenito, čokoladne likere, a nije loša kombinacija ni s nečim žešćim

Glatka, bogata, slatka, umirujuća, izaziva ovisnost, ublažava stres, afrodizijak. Čokolada je neosporna kruna slastičarstva, a sada možeš u njezinom okusu uživati i pijući iz ljupkih čašica uz Chocoshots. Ako pripremaš zabavu u kojoj će biti puno veselih zdravica i slasnih deserata, možeš to spojiti u jedno. Posebno ako okuplja većinom žensko društvo fanatičnih ljubiteljica čokolade.

Life&style Čokolada za doručak? Evo kako ti to može pomoći u gubitku kilograma, otkrivaju znanstvenici

Nakon zdravice jednostavno čašicu jednostavno pojedeš! A možeš nekome i pokloniti ovaj originalan poklon od 10 komada čokoladnih čašica napravljenih od najfinije čokolade. Savršene su za likere, žestoka pića ili punjenje kremastim desertima - čak možeš napraviti i deserte punjene Nutellom ili otopljenom čokoladom. Jer čokolade nikad dosta.

Mmm, mljac! Dorina čokolada dolazi u tri nova orašasta okusa i jedva je čekamo isprobati

oo si pomislila  ovo je sigurno neka jeftina čokolada okusa kao iz adventskog kalendara otprije 10 godina" - pogrešno! Ovi minijaturni užici napravljeni su od najfinije belgijske čokolade - ove luksuzne male zalogaje možeš namirisati na daljinu. Jedi, pij i veseli se (može i istovremeno!) s ovim savršenim i slatkim jestivim čašicama. Set od 10 čašica košta oko 130 kuna, plativo i na rate!

Life&style Ove čokoladne praline utječu na raspoloženje i poboljšavaju zdravlje mozga, imamo i recept!

Posjeti Miss7.24sata.hr