Ovo mora biti genijalno! McDonald's ima novu pitu i to s okusom kokosa!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Poznati lanac brze prehrane McDonald's poznat je po svojoj piti od jabuka, ali i njezinim sezonskim okusima
  • Do sad smo imali prilike probati okus višnje, maline i sira, breskve, jagode...
  • Sad je u ponudu stigao možda najbolji okus - okus kokosa

Svima nam je dobro poznati okus McDonald's pite od jabuka koja je već postala kultna, a na Tik Toku je čak bio i objavljen video kako ju možemo napraviti kod kuće. Osim okusa jabuke koji je već godinama u standardnoj ponudi, svake sezone pojavi se dodatan okus koji nas iznova oduševi.

Novi okus Mmmm... McDonald's je napravio McFlurry sladoled s okusom Kit Kat Ruby čokoladice

Trenutno je kod nas u ponudi okus maline i sira, a do sad smo imali prilike probati razne okuse kao što su na primjer borovnica, jagoda, breskva, višnja. No, na Instagramu smo mogli vidjeti kako je ovaj lanac brze prehrane u svijetu predstavio novi okus - kokos. 

Kokos je ove sezone postao veći hit nego ikad, a velik je broj klasičnih čokolada i slastica kojima je upravo on dodatak u posljednje vrijeme. Na sam njegov spomen odmah pomislimo na ljeto, osvježenje i tropske okuse koji voli velika većina. Klasična hrskava korica po kojoj je ova pita poznata, postoji i ovdje, a unutrašnjost je punjena kremom i komadićima kokosa. 

I ovog puta se radi o sezonskoj ponudi pa se nadamo kako ćemo ovu pitu uskoro imati prilike probati i kod nas, a do tada možemo isprobati druge deserte s neodoljivim okusom kokosa.  

Posjeti Miss7.24sata.hr