Ovo je najskuplji najam na Airbnbu, što se sve nudi za 11.690 eura po noćenju

Airbnb Najskuplji stan na Airbnbu
Vidi originalni članak
  • Airbnb jedan je od najpopularnijih globalnih portala za najam kuće, stana ili neke vrste smještaja u gotovo svim kutovima svijeta 
  • Evo i što najskuplje nudi: za svoticu od 11.690 eura po noćenju nudi se stan u Gradu ljubavi
  • Da fora bude bolja, za isti novac, ali na skoro dvije godine možeš unajmiti i rajsku kuću s bazenom na Baliju. Biraj!

Airbnb je potpuno promijenio način na koji mnogi od nas putuju, dajući avanturistima priliku da žive kao lokalni stanovnici u manje posjećenim selima, mjestima i gradovima diljem svijeta.

Ali ono što je počelo kao način da ljudi iznajmljuju svoje domove dok su odsutni - zarađujući nešto više novca - sada je postalo ozbiljno unosan posao. Trenutačno postoji više od sedam milijuna oglasa na ovoj internetskoj stranici, pa bilo da planiraš gurmansko putovanje u Peru u potrazi za najboljim restoranima u Limi, ideš na jedan od mnogih čarobnih europskih otoka ili si opsjednuta posjetom najčudesnijim vrtovima na svijetu, Airbnb uvijek je pri ruci ima ideja za boravak i neobične interijere.

U posljednje vrijeme, međutim, platforma se mnogo više okrenula prema luksuznim oglasima, posvećenim isključivo 'luxe' nekretninama, vilama i dvorcima. Isključujući ove pretjerano velike nekretnine iz jednadžbe, budući da se mnoge uglavnom koriste za događanja i vjenčanja, otkrili smo da je trenutačno najskuplji oglas na Airbnbu, zapravo, četverosoban stan u Parizu, dostupan za 11.690 eura po noći. Naravno, postavlja se pitanje: Što se dobije za tu epsku cijenu?

Smješten u popločanim ulicama 16. arondismana, ovaj elegantni pariški dom ima hrastov parket u obliku riblje kosti, originalna umjetnička djela, pregršt antikviteta i lijep pogled na trg Trocadero. Tu je prostrana kuhinja otvorenog plana, ukrašena prigušenim tonovima i niskim svjetlima, a čini se da je savršeno mjesto za uživanje u dugoj večeri, osobito zato jer se francuski prozori otvaraju izravno na lijepe balkone.

U skladu s luksuznim trendovima uređenja, kupaonica je prava predstava s dubokom mramornom kadom, odvojenim tušem, više francuskih prozora i umjetnočkim objektima. Od četiri spavaće sobe, golemi glavni apartman je udaljen od ostalih soba i ima svoju vlastitu garderobu s hrastovim zidovima te vlastitu kupaonicu. Ostale tri spavaće sobe imaju bračne krevete i iznimno stilizirane interijere.

Life&style Raskoš dubrovačkih gospara: Zavirili smo u predivan stan u Dubrovniku u kojem povijest susreće luksuz

Što se tiče lokacije, za 11.690 eura po noćenju dobivaš prvoklasno mjesto u Parizu, a Eiffelov toranj, Champs-Élysées, Musée d'Orsay i Louvre su na pješačkoj udaljenosti, a budući da spada u kategoriju 'luxe', tu je i mogućnost dodavanja dodataka kao što je usluga organizatora putovanja kako bi bila sigurna da će tvoj boravak proći savršeno glatko ili nalaženju nekoga da pripremi jelo prije tvog dolaska - sve uz nadoplatu, naravno.

Naravno, sve sobe imaju vlastitu kupaonicu sa samostojećim tušem i kadom, garderobu, balkon i TV. U stanu je i knjižnica, a na dnevnoj bazi stiže dolazi i spremačica. No, ako se pitaš kako bi još mogla potrošiti 11.690 eura, na istoj platformi možeš rezervirati ovaj tropski raj sa zajedničkim bazenom na VIŠE OD GODINU DANA!

Za samo 17,50 eura po noćenju, drvenu kućicu smještenu među rižinim poljima u Ubudu na Baliju gosti su hvalili zbog njezinog 'rustikalnog šarma'. Za istu cijenu kao jedno noćenje u najskupljem Airbnbovom stanu u Parizu, mogla bi rezervirati kućicu na 668 dana - što bi radije odabrala?!

Life&style Ova predivna nova kuća za odmor pokraj Samobora jedna je od najljepših koju smo vidjeli. A tek pogled...

Posjeti Miss7.24sata.hr