Ove žene dokazuju da nas debljanje može učiniti sretnijima

Instagram
Ove "obrnute transformacije" postale su nam prava definicija zdravlja uma i tijela, a super inspirativne cure iza njih dale su savršene odgovore na sva pitanja o kilogramima
Vidi originalni članak

Instagram može biti jedno divno mjesto kada tražiš motivaciju za gubitak onih nekoliko kilograma koji ti smetaju. Ali ne žele svi izgubiti kilograme, što je i razlog zašto smo oduševljeni ženama koje su prihvatile alternativni pristup fizičkim promjenama koje tako često viđamo na društvenim mrežama. Ove cure hvale se svojim "obrnutim transformacijama" i na taj način pokazuju ženama kako su mnogo sretnije sa svojim tijelima sada, nakon što su dobile nekoliko kilograma.

Nakon što se godinama borila s gubitkom kilograma, fitness Influencerica Jovana Borojević shvatila je da ju to ne čini sretnom i upravo je zato smanjila svoj strogi režim i radije se fokusirala na stvari koje ju čine sretnom. Svoju pozitivnu poruku prenijela je putem svog Instagram profila i poručila svim curama kako je najvažnije nahraniti dušu i vježbati na ljubavi prema samima sebi!

AMEN! Nećete vjerovati koliko je ova djevojka na slici teška

Prije nekoliko godina, Marciel Hopkins izgubila je 15-tak kilograma prije izbora za miss Južne Afrike. Ali nakon striktne dijete i svakodnevnih višesatnih treninga, nije se osjećala ni približno dobro koliko je očekivala. Na kraju je zaključila kako ništa nije vrijedno groznih osjećaja i kako su sva ženska tijela jednako lijepa.

Studentica Amie dobila je 15 kilograma u četiri godine nakon što je shvatila da želi biti snažnija verzija sebe, s više mišića i više ljubavi prema sebi. 

Medicinska sestra Claire Maxwell onesvijestila se i slomila viličnu kost na poslu, zbog čega je izgubila skoro deset kilograma. Ali kada je trebala vratiti kilograme nazad, odlučila je iskoristiti priliku i izgraditi zdravo i snažno tijelo uz pomoć dizanja utega. 

Bivša manekenka Liza Golden javno je ilustrirala promjenu na svom tijelu nakon što se prestala "boriti" sama sa sobom i standardima industrije u kojoj je radila. 

Za osobnu trenericu Victoriju, put do kilograma nije bio jednostavan. Patila je od anoreksije, a godinu dana kasnije razvila je "opsesiju s hranom, tjelovježbom i vlastitim tijelom". Nakon nekog vremena shvatila je kako je na svoje tijelo stavila nepotreban stres koji joj je potpuno preoteo život. 

Mackenzie Forbes pokazala je zapanjujuću transformaciju koju je postigla vježbanjem i zdravom prehranom. Sada napokon ima tijelo kakvo je oduvijek željela, a osjeća se zdravije i sretnije nego ikada. 

U razmaku od 18 mjeseci, fitness blogerica Emma dobila je deset kilograma i ne može biti sretnija zbog toga. A najbolja poruka koju je poslala glasi: "fitness je zabavan dodatak tvojem životu, nikako ne cijeli dio njega".

Neki će reći da je Megan "uništila" svoje tijelo kada je prekinula dijetu i režim tjelovježbe, ali ona se ne slaže. "Ovo je moje sretno tijelo!" - napisala je ispod svoje transformacijske objave i mi se ne možemo više složiti!

Posjeti Miss7.24sata.hr