Ovako se sad jede lubenica? TikTokeri na omiljeno voće stavljaju bizaran dodatak, ali nisu svi oduševljeni

Pinterest Lubenica sa senfom
Vidi originalni članak
  • Ljeto nam donosi obilje ukusnog voća, ali ponekad nam njegov okus može pomalo i dosaditi
  • TikTokeri su zato neumorni u isprobavanju novih kombinacija, a jedna je posebno zainteresirala korisnike interneta
  • Naime, ovog ljeta čini se bit će popularna kombinacija lubenice i senfa, a kakvo je to iskustvo možeš najprije otkriti u recenzijama onih koji su već probali 

TikTok prepun je savjeta, a posebno se to odnosi na brojne trendove u prehrani koji plasiraju ljubitelji ukusnih zalogaja. Ipak, nisu svi trikovi svakome po volji, a neki su toliko bizarni da ih drugi iz znatiželje jednostavno moraju isprobati. Američka reperica Lizzo tako nije mogla odoljeti da ne iskuša savjet TikTok korisnika pod imenom @yayayayummy. Naime, radi se o jedenju lubenice sa zaista neobičnim dodatkom - dijon senfom!

Life&style Više od 10 milijuna pregleda ima ovaj recept za tjesteninu s pečenim feta sirom, a priprema je nikad lakša!

Lubenice već možemo pronaći u trgovinama iako je njihova sezona u jeku u drugoj polovici ljeta. Hoćeš isprobati ovaj trend i ovu sezonu si priuštiti sasvim novi doživljaj omiljenog voća možeš prosuditi sama na osnovi videa. 

@lizzo

##stitch with @yayayayummy ummmm I ended up just eating it w tajin 🤭

♬ original sound - lizzo

Čini se kako reperice pravog imena Melissa Viviane Jefferson bila pomalo zbunjena ovom kombinacijom. ‘’Ne razumijem’’, rekla je u svome TikTok videu. 

Novo hit piće? Ekipa na TikToku Cedevitu pije s mlijekom - reakcije su raznolike

Njezini pratiteljima nije bilo sasvim jasno je li se reperici ova kombinacija svidjela ili ne. Neki su se u komentarima pridružili svojim iskustvima. 

‘’Probala sam, nije grozno, ali nije bilo ni posebno dobro’’, ‘’Upravo sam otrčao do svog hladnjaka…I tako je dobro’’, neki su od komentara. 

Na društvenim mrežama osvanulo je još nekoliko recenzija ove neobične kombinacije. 

‘’Nažalost vam ovo moram reći, ali zapravo kombinacija mi se svidjela. Radio se o vrlo dobrom okusu na čudan način. Kiselost iz senfa i slatkoća lubenice odlično se nadopunjuju na način na koji nisam očekivala. Ljeti moja obitelj pravi salatu s lubenicom, biljem, crvenim lukom i octom pa me na taj okus podsjetila ova neobična kombinacija’, napisala je jedna korisnica Interneta. 

Bi li se i ti usudila probati ovu naizgled baš nespojivu kombinaciju?

Posjeti Miss7.24sata.hr