Ovaj trik je totalno genijalan: kako spraviti tost s kajganom u 30 sekundi!
- Ovo je jedan od trikova koji izgleda toliko jednostavno, a opet fenomenalno – da ga treba pogledati najmanje dvaput
- Naravno – i definitivno ga treba odmah isprobati!
- Doista, ovaj kuhinjski trik s kajganom i tostom više je nego genijalan!
Tost s kajganom inače spravljamo na sljedeći način: stavimo plošku tosta u toster te za to vrijeme ispržimo kajganu. Potom stavimo svježe prženu kajganu na tost te uživamo u ukusnom doručku. Sada to sve zaboravi i isprobaj ovaj genijalan trik – kako u 30 sekundi spraviti savršeni tost s kajganom!
Tost s kajganom u 30 sekundi
1. Razmuti jaje sa sastojcima po želji (npr. sitno nasjeckanim gljivama, lukom ili rajčicama) u posudi. Začini solju i paprom.
2. Rastopi u tavi na visokoj temperaturi malo maslaca (ili ugrij ulje) te dodaj jaje (ne miješati).
3. Kratko uroni tost u tekuću smjesu, okreni te ostavi na drugoj strani da leži na jajima.
4. Pričekaj da donja strana bude pržena do zlatnožute boje, a zatim okreni „palačinku od jaja“ zajedno s tostom. Kratko poprži s druge strane te na kraju preklopi s lijeve i desne strane prema gore. Na kraju preklopi jednu plošku tosta na drugu i savršeni tost s kajganom je gotov!