Ovaj "tipični" hrvatski suvenir u Stonu se prodaje u raznim oblicima, ali i bojama. A dobro je što ne služi samo kao ukras

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Ako ti danas nedostaje mala doza smijeha na pravome si mjestu! 
  • Naime, suvenirnica u Stonu u svojoj ponudi krije jedan izrazito domišljat proizvod - suvenir i otvarač za boce, dizajniran u obliku ni manje ni više nego - muškog spolovila
  • Kakva instant kava, ovo je pravi 2u1 višenamjenski proizvod

Ako si se ikad zapitala koji je tipični hrvatski suvenir, moramo te razočarati i reći da ipak nisu figure izrađene od bračkog kamena ili bočice s mirisom lavande i maslinovog ulja - barem ako je vjerovati suvenirnici u Stonu. Sudeći prema ponudi ove simpatične prodavaonice, suvenira u obliku muškog spolovila s kojima se predstavljamo u svijetu ima čak u raznim bojama i dezenima. Ali to nije sve! Čak je "stvarčica" i višenamjenska! Naime, ujedno predstavlja ukras, ali služi i svrsi pa tako čini i otvarač! Kakav izum i dizajn, ni Nikola Tesla se ne bi toga sjetio.

Znaš li nekoga kome bi ovo trebalo: daljinski za TV koji je i ujeno otvarač za boce?

Pixsell je tako na svojoj Facebook stranici podijelio fotografije ovog autohtonog suvenira uz pitanje: "Što mislite o suvenirima koji se prodaju u jednoj suvenirnici u Stonu? Molimo vas budite pristojni u komentarima." A neki od komentara glasili su: "Ručni rad je uvijek na cijeni.", "Kakva država - takvi suveniri.", "Svaka roba, ima svog kupca", "Od kog drveta su izrađeni, pitam za prijateljicu", "Višenamjenski pogodak!", a jedan se znatiželjni komentator zapitao "Kako izgledaju suveniri za muške?".

Life&style Ovo se zove savršen izum! Sobni bicikl i uredski stol u jednom? Da, postoji, a mi ga želimo imati

Ludi izumi Ludo, postoji držač čaše za vino i ne moraš je ispuštati dok se tuširaš ili šminkaš

No, čitajući komentare također smo doznali kako proizvod nažalost nije izrađen od vrijedne ruke hrvatskog tesara već porijeklom dolazi iz daleke Indonezije. Tako artikal "Otvarač Drvo Sexy 15 cm" proputuje pola svijeta da pomogne rashladiti vrele ljetne dane i nasmije naše fetive, ali i furešte.

Posjeti Miss7.24sata.hr