Ovaj okus sladoleda prozvan je najčudnijim na svijetu! Bi li ga isprobala?

Instagram@lejla.fili Sladoled s okusom tjestenine sa sirom
Vidi originalni članak
  • Sjećaš li se marketinškog trika koji je najavljivao proizvodnju sladoleda s okusom sarme?
  • To je bila samo dobra šala, ali jedno je poznato jelo uistinu dobilo svoju sladolednu verziju
  • Viralna senzacija postao je sladoled s okusom tjestenine sa sirom koji je osvojio društvene mreže

Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali danas ćemo rado raspraviti o - okusima sladoleda. I to konkretno onome koji je u kratkom roku dobio epitet najneobičnijeg na svijetu. Vjerujemo kako bi svatko imao prijedlog za ovu listu, ali titula je ovoga puta otišla sladoledu s okusom tjestenine sa sirom. Da, dobro si pročitala!

Life&style Izgleda prekrasno! Sladoled u obliku ruže novi je veliki trend, a možeš ga pronaći i kod nas

Svakog 14. srpnja u Americi se obilježava 'Mac & Cheese Day', osebujni "praznik" posvećen upravo ovom omiljenom jelu. Njegovo obilježavanje prodavaonica sladoleda Van Leeuwen odlučila je proslaviti predstavljanjem limitiranog okusa sladoleda inspiriranog upravo ovim popularnim jelom.

Projekt je nastao u suradnji s prehrambenom tvrtkom Kraft koja proizvodi gotovu, suhu inačicu tjestenine sa sirom. Projekt je realiziran u želji da se na tržištu pojavi proizvod koji će spojiti dva najslavnija predstavnika takozvane 'hrane za utjehu' - sladoled i tjesteninu sa sirom. Čini se kako je ovaj spoj, barem marketinški, bio pun pogodak jer je ovaj sladoled u kratkom roku postao viralna senzacija.

U poznatoj zagrebačkoj slastičarnici možeš se počastiti džin tonik sladoledom!

Life&style Ban&Jerry's je izbacio sladolede za pse! Što bi na ovu poslasticu 'rekao' tvoj ljubimac?

Pinta ove poslastice, čiji je sadržaj dovoljan za četiri velike kuglice, dostupna je po cijeni od 12 dolara, odnosno nešto više od 76 kuna. U njoj trenutno imaju priliku uživati samo Amerikanci i njihovi gosti, no možda se sličan proizvod uskoro nađe i na našim policama. Bi li ga isprobala?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr