Ovaj je kameni bazen osvojio društvene mreže, a na našu radost nalazi se u Hrvatskoj

Instagram@Timotej Kameni bazen u Dubrovniku
Vidi originalni članak
  • Još je jedan skriveni dragulj s naše obale uspješno osvojio društvene mreže
  • Riječ je o kamenom bazenu kultnog dubrovačkog Hotela Excelsior
  • Fotografije s ove lokacije osvajaju na prvu pa smo se i mi poželjele u njemu okupati

Društvenu mrežu Instagram posljednjih su tjedana osvojile fotografije snimljene na prekrasnom kamenom bazenu. Mnoge dame su poželjele znati njegovu lokaciju kako bi i same fotografijom s ovog mjesta uresile svoj 'feed'. Na iznenađenje mnogih on se ne nalazi na nekoj dalekoj egzotičnoj destinaciji već u Lijepoj Našoj.

Beauty 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali

 

Ovaj kameni bazen locirali smo u Dubrovniku, a radi se o bazenu Hotela Excelsior. Kultni hotel smješten je u raskošnoj vili iz 1913. godine, a nalazi se u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. S pogledom na Stari grad te samo pet minuta šetnje udaljen od gradskih zidina, može se pohvaliti da ga njegova izuzetna lokacija čini poželjnim odredištem za brojne turiste.

U svojoj dugogodišnjoj povijesti Hotel Excelsior Dubrovnik primio je brojne uglednike, uključujući kraljicu Elizabetu II, glumice Elizabeth Taylor i Sophiju Loren te redatelja Orsona Wellsa.

Ugledni Guardian izabrao 6 europskih gradova s najljepšom plažom - i hrvatska plaža je na popisu

 

Life&style Bazeni koji lebde iznad mora, wellness Gwyneth Paltrow, Michelinov restoran... upoznaj najluksuzniji europski cruiser

Hotel je smješten na stijenama uz samo more, a svim njegovim gostima je omogućen direktan pristup kamenoj plaži u podnožju. Njezin najimpresivniji dio zasigurno je kameni bazen pravokutnog oblika u kojega se ulijeva more. Stepenice koje vode u njegovo podnožje postale su savršena lokacija za nastanak očaravajućih ljetnih fotografija.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr