Ova žena dokazala je da nas kilogrami na vagi često mogu samo zavarati

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Fitness blogerica Nikki Rees stavila je na svoj Instagram fotke napravljene u razmaku od dvije godine
  • Njezina težina ostala je ista, ali tijelo joj izgleda posve drugačije
  • Shvatila je da su za njezino tijelo vježbanje i uravnotežena prehrana učinili čuda, puno više nego strah od sve hrane koju voli

Svaki mjesec pojavi se neka nova dijeta koja nam tumači da ćemo imati savršeno tijelo ako samo izbacimo neke od namirnica - Atkinsova dijeta traži da se odreknemo ugljikohidrata, dijeta Whole30 zabranjuje sve mliječno, detoksikacijske dijete često zabranjuju krutu hranu... No, fitness blogerica Nikki Rees dopustila si je od svega pomalo, zabranila je samoj sebi da se brine ili očajava što je nešto 'loše' pojela i to joj je pomoglo da posve promijeni svoje tijelo.

Na Instagramu je nedavno pokazala koje su se sve transformacije dogodile s njezinim tijelom kroz dvije godine, od njezine 34. do 36. Naravno da je postala čvrsta zahvaljujući vježbanju, no smatra da je njezina tajna ipak u tome što je - zaboravila na sve moguće dijete s odricanjem.

 

Objasnila je da si ne broji kalorije i koliko je pojela grama ugljikohidrata, nije se odrekla niti jedne hrane i još uvijek povremeno jede baš sve što voli, kolače, brzu hranu, burgere. Ono čega se odrekla je grižnja savjesti i osjećaj bezvrijednosti što je nekad imala kad bi jela 'ono što ne smije', što bi je do te mjere skrenulo s puta da bi preskakala svoje termine vježbanja, jela više i nije održvala ravnotežu između oblizeka koje obožava i zdrave hrane. Danas kad pojede nešto u fast food restoranu, ne misli da je sve upropastila i da se više ne može vratiti na pravi put. "To više nije razlog da odustanem, upravo obratno, to je razlog da nastavim", kaže Nikki. 

Tjelesna transformacija Nakon rastave braka Adele tugu liječi vježbanjem i izgleda bolje nego ikad!

Savjetuje svima koji se muče da povremeno pojedu upravo ono što vole 'povremeno, s vremena na vrijeme', a uglavnom jedu ono što je zdravo - voće, povrće, nemasne proteine. Suština je u sljedećem: ako samu sebe ne maltretiraš zbog jedne kriške pizze, nećeš pomisliti da zbog jedne kriške trebaš pojesti veliku cijelu pizzu jer je ionako sve izgubljeno.

"Naravno da će se povremeno dogoditi da ću pojesti sve ono što ne bih trebala. No, u jednom trenutku samo kažem samoj sebi, 'sad zatvori kutiju od sladoleda i nastaviti živjeti kao dosada' - motivirano, usmjereno na svoj cilj i što je moguće zdravije", objašnjava Nikki na Instagramu. Dobro prouči fotografije: Nikki na njima teži potpuno isto, što je važan podsjetnik da nije sve u kilogramima, puno je važnije jesmo li zadovoljne svojim tijelom. Nikki je posve u pravu!

Life&style Neobična, ali uspješna dijeta Jamiea Olivera – smršavio je 12 kilograma u kratkom periodu!

Posjeti Miss7.24sata.hr