Ova tri trilera vrijedi pogledati ove jeseni!

Miss7/Instagram/Facebook
Na filmska platna dolaze zanimljivi i uzbudljivi trileri, a mislimo da je jesen savršeno razdoblje za veliku količinu intriga i mističnosti...
Vidi originalni članak

Pred nama je uzbudljiva jesen - barem kada je riječ o filmovima koji dolaze na velika platna. Jedan nam je posebno zapeo za oko, a razlog je veoma opravdan. Riječ je o filmu domaće produkcije i zanimljivog naziva F20. Uskoro ćemo ga imati priliku gledati u kinima i ne krijemo oduševljenje zbog toga. Osim domaćeg trilera, zaintrigirali su nas i trileri strane, točnije američke produkcije. Jedva čekamo pogledati Udovice, koje svojim sadržajem malo podsjećaju na odličan film Oceanovih 8, ali s nestrpljenjem očekujemo i Bellu Thorne u ulozi mlade djevojke Roni koja se bori protiv lukavog ubojice. 

Filmovi Koji je najstrašniji? 4 horor filma koja ove jeseni igraju u kinima

F20

Mlada djevojka Martina ljeti ostaje u Zagrebu i raznosi pizze, radeći u pizzeriji svog strogog oca.  Tako upoznaje stidljivog mladića Filipa koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Martina ga uspijeva nagovoriti da ukradu novac njezinom ocu i pobjegnu na Zrće, a njihova se "nevina" ljetna avantura ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru.  U filmu se događaju brojni neočekivani obrati.

Izvorno ime: F20

Uloge: Romina Tonković, Filip Mayer, Ksenija Marinković, Alen Liverić, Mladen Vulić

Udovice

Ovo je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada četiri udovice, Veronica, Alice, Linda i Belle, uzmu stvari u svoje ruke. Zajedno će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.

Izvorno ime: Widows

Uloge: Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal

Knjige 5 napetih novih krimića kao stvorenih za kišne dane pred nama

Još si tu

Devet godina nakon apokaliptičkog događaja koji je ubio milijune ljudi, svijet progone duhovi. Djevojka Roni dobiva prijeteću poruku s druge strane nakon čega se udružuje s Kirkom, misterioznim kolegom iz razreda. Njih dvoje zajedno uranjaju u svijet sjena koji zamagljuje granice između živih i mrtvih. Osim toga upuštaju se i u očajnu utrku protiv vremena kako bi zaustavili lukavog ubojicu.

Izvorno ime: I Still See You

Uloge: Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon

 

Posjeti Miss7.24sata.hr