Ova šarmantna kuća s pogledom na more u vlasništvu je princa Williama, a može se unajmiti za odmor

duchyofcornwallholidaycottages.co.uk
Vidi originalni članak
  • Kada je princ William naslijedio titule svog oca kralja Charlesa, dobio je i brojne pogodnosti 
  • Među pogodnostima nalazi se i imovina vrijedna milijardu funti 
  • Naslijedio je i kuću Tamarisk, u kojoj turisti mogu boraviti za 200 funti (oko 230 eura) po noći 

Jedan od domova koji je naslijedio princ William je zadivljujuća kuća Tamarisk, koja se nalazi na St Mary'su, u Cornwallu na otočju Scilly. Kuća je vrlo šarmantna i ima prekrasan pogled na more i okolicu. Sada je pretvorena u vikendicu za iznajmljivanje i čini se kako je vrlo tražena.

Life&style Otkriven je trik kojim je Kate Middleton držala žene podalje od Williama dok su još bili prijatelji

Kralj je običavao boraviti u idiličnoj kući sa svojom bivšom suprugom Dianom i njihovom djecom, Williamom i Harryjem, kada su posjećivali to područje. Njome upravlja Vojvodstvo Cornwall, koje je sada u vlasništvu princa Williama, nakon što je njegov otac postao kralj.

Tamarisk je izgrađen sredinom šezdesetih godina prošlog stoljeća, a kuća ima puno luksuznog sadržaja i dolazi sa lijepim vrtom i predivnim pogledom.

Zavirili smo u unutrašnjost nekretnine u kojoj turisti mogu boraviti za 200 funti po noći.

Luksuz

Tek od ove godine kuća Tamarisk dostupna je za iznajmljivanje javnosti i jedna je od mnogih kraljevskih rezidencija koje se iznajmljuju kao kuće za odmor. Druge kraljevske rezidencije koje gosti mogu iznajmiti u tom području uključuju Restormel Manor, The Guard House i Trewollack House.

Tamarisk je prostrana kuća s četiri spavaće sobe te s prekrasnim panoramskim pogledom na more i okolicu. Gosti mogu uživati u opuštenoj ugodnoj atmosferi u dnevnom boravku, koji dolazi s peći na drva i besplatnim cjepanicama, navodi se na web stranici vojvodstva.

Tu je i TV, DVD player, Roberts Radio i društvene igre u sobi kako bi se osiguralo da gostima neće biti dosadno.

Kuhinja je moderna i dolazi s kuhinjskim otokom, električnim štednjakom s keramičkom pločom za kuhanje, velikim hladnjakom sa zamrzivačem i mikrovalnom pećnicom. Kuhinja je opremljena i s perilicom posuđa i raznim kuharicama s receptima.

Tu je i pomoćna prostorija opremljena perilicom i sušilicom rublja, te prostor za blagovaonski stol za 10 osoba.

Spavaće sobe

Za svaku od četiri spavaće sobe kažu da imaju 'udobne krevete' i posteljinu od egipatskog pamuka, za koju stručnjaci kažu da može pružiti bolji san.

U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe s pogledom na marinu i obiteljska kupaonica s besplatnim toaletnim potrepštinama.
Prvi kat ima spavaću sobu s dva odvojena kreveta s vlastitom tuš kabinom te glavnu spavaću sobu s masivnim krevetom i velikom vlastitom kupaonicom, obje sobe imaju lijep pogled na more.

Za goste koji se odluče kuću posjetiti ljeti, Tamarisk je okružen vlastitim vrtom isključivo za goste, gdje mogu koristiti terasu za sunčanje i roštilj.

 

Life&style U Britaniji se prodaje predivan dvorac dostojan kraljevske obitelji, pogled na tu raskoš izaziva uzdahe

Aktivnosti

Dok su u kući, gosti mogu sudjelovati u nizu obiteljskih aktivnosti. Organizirani su obilasci otoka autobusom, biciklom i taksijem u redovnoj ponudi u i oko St Mary'sa.

Oni koji traže uzbuđenje također se mogu okušati u kajaku, jedrenju ili veslanju na dasci. Također mogu otići na vođeno kupanje u moru, uz priliku da uđu u vodu s tuljanima.

Također postoji prilika da se ukrcaš na brod i posjetiš druge otoke u tom području, uključujući i one nenaseljene. Ljubitelji povijesti također mogu vidjeti i naučiti više o brodolomima, istražiti grobne prostorije iz brončanog doba i dobiti detaljnu lekciju o povijesti Scillyja.

Ako sve ovo ne zvuči previše uvjerljivo, posjetitelji se mogu opustiti i razmaziti u luksuznom spa centru na Trescu koji ima unutarnji bazen, jacuzzi i saunu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr