Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka su jako rastrošne, njima ni narodna banka ne bi bila dovoljna

Shutterstock Ovi horoskopski znakovi su jako rastrošni
Vidi originalni članak
  • Oprez, ovdje je unaprijed programirana mahnita kupovina! 
  • Prema zvijezdama, ova su tri horoskopska znaka osobito rasipna
  • Jesi li i ti među njima?

Kupuju kao da sutra ne postoji, ponekad naruče dva jela kad se ne mogu odlučiti što bi jeli te kupuju stvari koje zapravo već imaju kod kuće: govorimo o rastrošnim horoskopskim znakovima. To su sljedeća tri znaka…

Lav

Lav je sve - samo ne škrt. Ima istančan ukus, a također je i materijalistički nastrojen. Budući da je poznat po dobrom stilu, svaki dan daje sve od sebe da svojim držanjem impresionira druge. Bilo da se radi o skupim satovima, velikim automobilima ili dizajnerskoj odjeći: lav ništa ne izostavlja i radije rasipa svoj novac umjesto da ga gomila u banci. Istovremeno, ovaj horoskopski znak smatra se velikodušnim i darežljivim te stoga voli darivati skupe poklone voljenim osobama.

via GIPHY

Škorpion

Škorpion voli ići na (virtualna) šoping putovanja i nagraditi se. Kupuje kad je sretan i želi učiniti nešto dobro za sebe, ali šopingira i kad je tužan i traži utjehu. U kućanstvu također nema uštede: škorpion umjesto usporedbe ugovora ostaje vjeran svojim pružateljima usluga iz lijenosti, čak i ako skuplje plaća. Istovremeno voli ulagati u neobične uređaje poput kuhinjskih strojeva, usisavača na baterije, pročistača zraka itd.

Love&Sex Smješi im se ljubav: tri horoskopska znaka koja bi se mogla zaljubiti u svibnju

Vaga

Osobe rođene u znaku vage također imaju rasipničku crtu - uostalom, živi se samo jednom! I tako se onda fino često dogodi da ovaj horoskopski znak krajem mjeseca ponekad živi izvan svojih mogućnosti i kupuje jedan skupi predmet za drugim. Vaga često dobije poriv za kupovinom, zbog čega bi se trebala češće zapitati treba li zaista određenu stvar. Još jedno tipično ponašanje vage: zove dostavu hrane premda joj je hladnjak pun. Nerijetko je slučaj da neka hrana završi u smeću – a ovu vrstu otpada lako bi se moglo izbjeći.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

via GIPHY

Life&style Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik

Posjeti Miss7.24sata.hr