Oprez! Zbog ovoga cipele mogu izgledati jeftino!

Thinkstock / Spencer Davies
Izgled cipela ne mora nužno biti u skladu s cijenom - jeftine mogu izgledati puno skuplje nego što jesu, a skupe mogu ostavljati puno jeftiniji dojam. Evo u čemu je kvaka!
Vidi originalni članak

Većina nas si ne može priuštiti skupe cipele kakve nose poznate zvijezde, ali to ne znači da cipele povoljnije cijene ne mogu izgledati skupo. No, potrebno je naučiti nekoliko trikova kojih se trebamo uvijek pridržavati pri kupovini. 

Previsoka platforma

Ako si ljubiteljica visokih platformi, morat ćemo te razočarati - što je viša platforma, cipele izgledaju jeftinije! Ono što svakako trebaš izbjegavati ako ne želiš da ti obuća izgleda jeftino su cipele sa skrivenom platformom. Umjesto skrivene platforme, radije biraj modele s debelom petom i tankom platformom. Najelegantnije i najsofisticiranije izgledaju cipele bez platforme, no one su često, nažalost, prilično neudobne. Ipak, nekada je potrebno malo se i žrtvovati za dobar izgled, zar ne?

 

ZAUVIJEK ZARA Zbog ovih 15 novih cipela iz Zare jedva čekamo jesen!

Neodgovarajući broj

Ako su ti cipele male ili velike, nikako neće izgledati lijepo i privlačno na tvojoj nozi. Osim toga, hodanje u njima bit će veoma otežano. Možeš se poslužiti različitim trikovima kako bi ih razgazila ili "prilijepila" uz nogu, ali najčešće ni to ne ispadne baš dobro. zato predlažemo da uvijek kupuješ cipele koje ti savršeno odgovaraju i koje su točno tvoj broj. Ako nema tvog broja, radije izaberi drugi model. 

Prekičaste cipele

Bez obzira na njihovu cijenu, svake cipele mogu izgledati jeftino ako imaju pretjerano puno ukrasa. Najbolji izbor svakako su jednobojne cipele, a ako, pak, želiš cipele s uzorkom, izaberi one koje imaju samo jedan i jednaki print. Kod animal printa trebaš biti posebno oprezna - nikako ne biraj modele koji ih imaju više u kombinaciji!

SHOES 4 LIFE Najbolje i najgore cipele za tvoja stopala

Puno sjaja i metala

Lakirane cipele izgledaju odlično samo u dvije nijanse - crnoj i nude. U svim drugim bojama lakirane cipele izgledat će jeftino unatoč tome što si možda izdvojila pozamašan iznos za njih. No, to ne znači da ih ne trebaš nositi. Cipele u boji odlično izgledaju ako su od brušene kože. Šljokičaste cipele, kao i lakirane u boji, ne izgledaju baš skupo. Manje je više i u ovom slučaju!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr