Omiljene Krašotice i Krašuljci su se vratili! Sada dolaze u 8 vrsta, koju ćeš prvu isprobati?

Privatna arhiva
Vidi originalni članak
  • Na policama Kraševog dućana uočili smo dobro poznate kekse u novom ruhu! Krašuljci i Krašotice postali su PreKrašni keksi
  • Novi keksići dolaze u čak 8 različitih verzija, a od toga je jedna i slana! Cijena jednog pakiranja od 200 grama iznosi 14,99 kuna
  • Nismo odoljele isprobati novu ediciju omiljenih keksića i moramo priznati kako nismo ostali razočarani - okus je baš onakav kakav pamtimo

Početkom listopada prošle godine spremno smo podržali apel s društvenih mreža usmjeren Krašu u kojem se zahtjeva da na tržište ponovno vrate mnogima omiljene kekse - Krašuljke, Krašotice i Krašopise. Izgleda kako je spomenutu zahtjev urodio plodom jer smo na policama Krašovog dućana ugledale proizvod koji izgledom uvelike podsjećaju na mnogima omiljene kekse.

Priznajemo, kada samo ih ugledale u izlogu trgovine nismo im mogli odoljeti! A svojevremeno su nas privukle i Tony's Chocolonely čokolade koje su od nedavno dostupne i na našem tržištu. Kakav su dojam na nas ostavile možeš provjeriti ovdje.

Life&style Dolaze nam Ferrero Rocher i Raffaello čokolade! Tu fantaziju želimo probati što prije!

Novi keksi nose naziv PreKrašni keksi, a dolaze u čak 8 različitih varijanti. Njihovo me preuzeto je od slogana "Prekrašni kolačići" koji je nekoć pratio reklamnu kampanju vezanu upravo uz Krašuljke, Krašotice i Krašopise.

Ovu seriju proizvoda krasila je i prepoznatljiva reklama u kojoj su glavne uloge povjerene glumicama Ines Bojić i Dori Polić. "Na dijeti sam...od sutra", riječi su u kojima su se mnogi prepoznali kada su im bile ponuđene ove slastice.

Sve ljubitelje Krašuljaka, keksića s komadićima čokolade, sigurno je veselilo saznanje da na službenoj Kraševoj stranici nalazi recept uz pomoću kojeg ih mogu sami pripremiti kod kuće. Ipak, u svojim omiljenim keksićima ponovno su dobili priliku uživati u kupovnom izdanju. Mi smo ih već isprobale i moramo priznati kako je okusa baš onakav kakvog ga pamtimo!

Zamjenici dobro poznatih Krašotica su PreKrašni kolačići s kakao punjenjem. Uz njih možeš isprobati i keksiće s punjenjima od višnje, limuna, jabuke ili nugata. Nasljednici Krašuljaka su kolačići s komadićima tamne čokolade koji su baš onakvi kakvima ih pamtimo - zamamno hrskavi.

U novoj ponudi našli su se i kolačići s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, a novitete je i slana edicija koju čine kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom.

Life&style Stigao je novi zebrasti KitKat: "Ovo je najbolje iz oba svijeta - tamne i bijele čokolade"

Svi keksići dolaze u pakiranju od 220 grama, a za njih je potrebno izdvojiti 15 kuna! Pohvalu ovoga puta upućujemo i za pakiranje kojeg krase dopadljive ilustracije. "Kakav kolačić, takav trenutak", novi je slogan koji prati ove keksiće, a mi moramo reći kako su za nas bili prava doza nostalgije!

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr