Odsad možeš imati svoj mali kućni stroj za proizvodnju krafni - samo ubaci sastojke i pritisni tipku!

Amazon
Vidi originalni članak
  • S vremena na vrijeme jedu ti se krafne, ali ne da ti se ići do pekarnice ili trgovine?
  • A još manje ti se da pripremiti ih kod kuće
  • Na Amazonu možeš kupiti supercool uređaj koji odjednom radi čak 30 malih krafni

Već smo navikli da ljudi izmišljaju razne uređaje kako bi si što više olakšali život, a u posljednje vrijeme imamo prilike vidjeti sve više stvari koje nam nikad ne bi pale napamet. Jedan od njih je i stroj za izradu mini krafni, popularnih američkih donutsa. Vjerojatno nikad nisi o tome razmišljala, ali ovaj stroj je zapravo korisna stvar za zabave ili kad ti dođu nenajavljeni gosti

U stroju se nalazi mehanizam za prženje tijesta nalik fritezi, posebna posuda u koju mini krafne ispadaju iz stroja, posuda u kojoj mijenjaš ulje nakon svakog korištenja, dozer tijesta kako bi svaki put krafne bile savršene, ali i prozor kroz koji možeš promatrati kako se priprema tvoj omiljeni desert.

U kuhinji Bi li ikad kupila nešto od ovoga? Ovo su možda najblesavija kuhinjska pomagala koja smo ikad vidjeli

Ovaj stroj od jednom napravi 30 mini krafni, a prodaje se na stranici Amazon. Trenutno nije dostupan jer su svi primjerci rasprodani, a trideset posto kupaca je ovaj proizvod ocijenilo s pet zvjezdica. Naravno, našli su se i oni koji nisu zadovoljni s ovim proizvodom, no to nije umanjilo našu znatiželju da se sami iskušamo u ovakvoj pripremi mnogima omiljene slastice.

Life&style Znaš neke koji su kupovali toaletni papir kao sumanuti? Ovaj čokoladni wc papir je savršen poklon za njih!

Posjeti Miss7.24sata.hr