Od sad možeš imati privremenu tetovažu s licem svog prijatelja. Tko ti je prvi izbor?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Prije odluke o tetovaži, treba dobro promisliti jer ćeš ju imati na svojoj koži zauvijek
  • No, za one koji nisu sto posto sigurni postoji i alternativa u obliku privremene tetovaže
  • Od sada možeš svojim prijateljima pokazati privrženost tako što ćeš napraviti privremenu tetovažu s njihovim licem

Danas tetovaže više nisu tabu tema, a na tetoviranje ljude se ne gleda kao da su dio neke subkulture. Neki ih toliko vole da im je cijelo tijelo praktički prekriveno tetovažama, dok ima i onih koji su fanovi manjih i decentnijih tetovaža. U oba slučaja najbitnije je da je osoba sigurna u ono što planira tetovirati jer će ipak će tetovažu imati cijeli život pa je dobro da svaka od njih ima neko posebno značenje. Jesi li ikad razmišljala o ideji da tetoviraš lice svoje najbolje prijateljice?

Life&style Ako razmišljaš o tetoviranju, ovih 5 tetovaža znak su novog početka

Ipak, postoji nešto ljepše od tetovaže prijateljičina lica - privremena tetovaža njezina lica. Na Instagram profilu pod nazivom Lilimandrill možeš nabaviti upravo takvu tetovažu kao i na stranici Etsy. Set od 25 tetovaža možeš dobiti za 80 dolara, točnije 549 kuna. Ovako možeš sve svoje prijatelje u nekoj situaciji nositi na svojoj koži, a platit ćeš manje nego samo jednu veću trajnu tetovažu. 


Značenje tetovaža Može li tetovaža otkriti bilo što o osobi koja je nosi? O, da, kažu znanstvenici, evo što se sve može doznati

Također, ovo je i super uspomena na vjenčanjima pa gosti umjesto tradicionalnog cvijeća na reveru, na svom tijelu mogu imati privremenu sliku mladenaca. 

Dovoljno je kad naručuješ ubaciti sliku, datum, ime, hešteg ili što god želiš da bude na tvojoj koži. U svakom slučaju, ovo je jedan veoma zabavan način da iznenadiš svoje prijatelje i daš i njima ideju koja se može širiti na različite krugove ljudi. 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr