Običnom tabletom za perilicu posuđa možeš fantastično očistiti tuš!

Shutterstock Kako oprati kupaonicu s tabletom za pranje posuđa
Vidi originalni članak
  • Čišćenje kupaonice zadatak je koji često odgađamo
  • Znamo da ćemo morati snažno ribati prije nego što tuš ponovno postane sjajan 
  • Međutim, s ovim trikom će ti to odsad biti puno lakše 

Željela bi brzo i učinkovito očistiti kupaonicu? To nije problem - upotrijebi tabletu za pranje posuđa u perilici! Na ovaj način vrata tuš kabine ili zavjesa za tuširanje na kadi ponovno će biti blistavo čisti!

Čista kupaonica

Ono što najviše frustrira kod čišćenja je to što čak i ako temeljito poliraš, nećeš biti nagrađena sjajnim rezultatom. Na neki način uvijek ostaju sapun ili drugi ostaci, na primjer na staklenoj stijenki tuša i vratima ili na zavjesi za tuširanje. Dakle, koji je najbolji način da to očistiš? S tabletom za perilicu posuđa!

Ostaci sapuna i kamenca u kupaonici

Jesi li ikada pokušala očistiti tuš? Nadamo se da možeš odgovoriti potvrdno na ovo pitanje. I tada zasigurno znaš kako ponekad može biti teško ukloniti sve ostatke sapuna i kamenca, bez obzira imaš li staklena vrata za tuširanje ili zavjesu za tuširanje. Razmišljaš o kupnji nove zavjese za tuširanje? Pričekaj trenutak, jer bi ti ovaj praktični savjet mogao uštedjeti kupnju.

Prirodno sredstvo za čišćenje od 2 sastojka učinit će da tvoja kada zablista kao nikad

via GIPHY

Očisti tuš tabletom za perilicu posuđa

Imamo jednostavan trik kako napokon ukloniti dosadnu prljavštinu sa zavjesa i vrata za tuširanje. Ovaj savjet dolazi od jedne majke koja je kombinirala dva popularna proizvoda kako bi stvorila vlastitu učinkovitu metodu čišćenja. Sve što trebaš je posebna spužva za čišćenje staklenih i plastičnih površina (Magic Eraser, npr. ili takva spužva nekog drugog brenda, Vileda ili Mr. Proper) ) i tableta za perilicu posuđa. Izmjeri veličinu tablete i izdubi dio spužve tako da tableta u nju dobro pristaje. Sada možeš navlažiti spužvu i istrljati staklenu tuš kabinu ili zavjese za tuširanje. Zatim isperi toplom vodom i tvoja će kupaonica ponovno biti čista i sjajna! 

Life&style Što će se dogoditi ako tabletu za pranje posuđa staviš u perilicu rublja?

Savršena kombinacija

Prije početka čišćenja preporučujemo rukavice za zaštitu ruku. Tableta za perilicu posuđa jača je nego što misliš! Ova kreativna mama podijelila je svoj trik u Facebook grupi gdje su druge majke odlučile same isprobati trik - i to s uspjehom! Jedna je majka čak isprobala spužvu s tabltom na vratima pećnice i bila je ugodno iznenađena vidjevši kako se lako čisti.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr