Novoj kolekciji pidžama i detalja za kuću ovog high street brenda je ove jeseni teško odoljeti

mango Foto: Mango, web shop
Vidi originalni članak
  • I dok neki obožavaju vruće ljetne večeri, drugi su veći ljubitelji jeseni i svega što ona donosi
  • Ako si u kategoriji obožavatelja jeseni i zime, onda definitivno nećeš moći odoljeti novoj Mango home kolekciji koja oduševljava proizvodima za kuću i ugodnim pidžamama
  • Nježno, udobno i prilagodljivo svakom domu, tako bismo mogli opisati novu kolekciju koja je od sad u prodaji

Baš kako i stoji u najavi nove Mango home kolekcije, jesen nas poziva da se ponovno povežemo s domom. Vrijeme je za hibernaciju, a njihova nova kolekcija udobnih kompleta i pidžama, pokrivača, jastuka, posteljina i ukrasnih jastuka učinit će da se osjećamo kao kod kuće više nego ikad.

Life&style Mango Home ima posteljinu kakvu su nekad imale naše bake, kao stvorenu za sve nostalgičarke

'In The Comfort Zone' ime je nove kolekcije koja obiluje udobnim kompletima pidžama od toplih tkanina kao što su kašmir, šifon, pletenina ili flanel u neutralnim nijansama kao stvorena je da se ušuškamo u kućnu atmosferu uz kamin, topli čaj i neku od jesenskih slastica. Sporiji način života ono je što nova Mango kolekcija promiče, a to prikazuju prozračnim proizvodima baš kakvi su nam ove jeseni potrebni. Cijela je kolekcija u nježnim zemljanim nijansama, a svaki komad, bilo da se radi o udobnoj odjeći ili detaljima za kuću, ugodno se stapa jedan s drugim. 

Moda Prekrasne satenske spavaćice, pidžame i ogrtače pronašli smo na Zara Home sniženju

Ako je u tvome domu potrebno malo detalja koji će osvježiti prostor, definitivno nećeš pogriješiti s košarama, šalicama od borosilikata, podmetačima ili dekama od kašmira. Uz sve to vrijeme je i za novu pidžamu u kojoj ćemo bez sumnje, provesti hladne jesenske i zimske vikende uz dobar film ili seriju pa čak i ugodno druženje s prijateljima u toplini doma. Nova Mango kolekcija za kuću dostupna je u online shopu.

Life&style Oodie, preslatka hoodie-dekica je hit zimski komad za sve kojima je uvijek hladno

Posjeti Miss7.24sata.hr