Novi trailer za 'Uvod u anatomiju': Meredith Grey se oprašta od kolega i nakon 19 sezona napušta seriju

ABC
Vidi originalni članak
  • Izašao je najnoviji teaser za nastavak 19. sezone popularne serije 'Uvod u anatomiju'
  • Video prikazuje voljenu liječnicu po kojoj serija nosi ime (Grey's Anatomy) kako se oprašta od kolega i prisjeća vremena provedenom u bolnici
  • Fanovi su se pripremali za odlazak Pompeo iz serije nakon što je objavljeno da će se manje pojavljivati u 19. sezoni

Potvrđena je velika vijest za obožavatelje serije 'Uvod u anatomiju'. U najnovijem teaseru fanovi mogu vidjeti Meredith Grey, odnosno Ellen Pompeo, kako nakon 19 sezona serije kreće u novu avanturu dok napušta Seattle.

Novi teaser za nastavak 19. sezone objavljen je 11. siječnja. „Ovdje sam naučila biti liječnica“, počinje Meredith dok se prikazuju uspomene na njezine rane dane u seriji. „Ovo je mjesto gdje sam našla svoju obitelj, mjesto gdje sam se zaljubila“. 

„Ponekad je promjena dobra“, nastavlja. „Ponekad je promjena sve“. 

Teaser prikazuje kolege kako nazdravljaju Meredith, koja se šali: „Znaš, vjerojatno ću biti ovdje sljedeći tjedan“. 

U posljednjoj epizodi prvoj dijela 19. sezone u studenom, Meredith je objavila da je odlučila napustiti Grey Sloan bolnicu i preseliti se sa svojom djecom u Boston.

Gledatelji su se pripremali za odlazak Pompeo iz serije nakon što je objavljeno da će se manje pojavljivati u 19. sezoni, tj. samo u osam epizoda. Osim premijere sredine sezone, očekuje se da će se vratiti za finale.

Pompeo je još u studenom nakon prvog dijela sezone podijelila poruku svim svojim obožavateljima na Instagramu te istaknula kako je „vječno zahvalna i ponizna“ zbog ljubavi i podrške koju su svi iskazivali njoj i seriji tijekom 19 sezona.

„Kroz sve to... ništa od toga ... ne bi bilo moguće bez najboljih obožavatelja na svijetu. Svi ste učinili vožnju tako zabavnom i KULTNOM!!“, napisala je. „Ludo vas volim i cijenim. Ovo nije prvi put na toboganu... znate da se predstava mora nastaviti i da ću se sigurno vratiti u posjet. S puno ljubavi i neizmjerne zahvalnosti“. 

Life&style 6 odličnih knjiga koje su postale hit serije kojima se veselimo u 2023. godini

Tijekom 19. sezone obožavateljima je predstavljena nova grupa pripravnika, Harry Shum Jr. kao Benson 'Blue' Kwan, Adelaide Kane kao Jules Millin, Niko Terho kao Lucas Adams, Alexis Floyd kao Simone Griffith i Midori Francis kao Mika Yasuda.

Nove članove glumačke postave možeš vidjeti u najnovijoj Instagram objavi 'Grey's Anatomy', također objavljenoj istog dana kad i trailer. 

„Prekrasan je dan za početak iznova. #GreysAnatomy“, stoji u naslovu.

Drugi dio 19. sezone serije nastavlja se prikazivati od 23. veljače na ABC-u.

Life&style Treća sezona 'Outer Banksa' samo što nije stigla i donosi nadu za Kiaru i JJ-ja

Posjeti Miss7.24sata.hr