Nova biografija otkriva drugačije lice Melanije Trump i kakve su si nadimke iza leđa davale ona i Ivanka

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Biografija o američkoj prvoj dami 'The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump' danas je objavljena
  • Bijela kuća već je poslala priopćenje kako autorica nije provjeravala podatke te da knjiga vervi neistinama
  • U knjizi piše kako je Melania Trump puno nemilosrdnija i ambicioznija nego što se čini, a donosi i neke detalje iz suživota u predsjedničkoj obitelji

 

Nova biografija o Melaniji Trump izaziva puno pozornosti, a posljednje otkriće iz knjige o kojoj svi pričaju su nadimci koje si Prva dama i omiljena kći njezinog supruga daju jedna drugoj iza leđa - i, ne, nisu nimalo laskava. Knjiga 'The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump' koju je napisala novinarka Washington Posta, Mary Jordan, između ostalog  opisuje i odnos Melanije i Ivanke Trump, Donaldove najstarije kćeri iz prvog braka i savjetnice u Bijeloj kući. A taj odnos, izgleda, nije bio baš idiličan. 


'Čuli su Melaniju kako Ivanku naziva 'Princezom', piše u knjizi, no prema autorici, ni Ivanka nije ostala dužna - nazivala je Melaniju 'Portret' jer je smatrala da supruga njezinog oca govori koliko i slika na zidu. 

Modni odabiri Melania Trump opet je oduševila modnim izborom - pronašli smo jeftinije verzije njezinog balonera

Bijela kuća je za knjigu koja je od danas u prodaji poslala priopćenje u kojem tvrdi da autorica ne može biti dalje od istine i da nije provjerila podatke koje objavljuje u knjizi. Knjiga na 286 stranica donosi portret i opisuje život američke prve dame, od djetinjstva u Sloveniji do dolaska u Bijelu kuću, ali oslikava drugačije lice Melanije Trump od onoga kakvom je javnost vidi. Jordan opisuje Melaniju kao fokusiranu, nemilosrdnu i ambicioznu, osobu koja napušta svoje prijatelje svaki put kad joj život ulazi u novu fazu.

 

Autorica zapravo piše kako 50-godišnja ljepotica i Donald imaju puno toga zajedničkoga, što se ne bi reklo iz njezine javne slike.
Pa, dovoljno smo zaintrigirani, proslitat ćemo knjigu - i dojaviti ako ima još nešto zanimljivo. 

Hrabri modni izbor Melania Trump nosi suknju od 52 tisuće kuna koju je još i prekrojila. Je li se trud (a i silan novac) isplatio?

Posjeti Miss7.24sata.hr