Nitko kao Sandra Perković: Romantična strana velike nepobjedive prvakinje

Instagram @discus70queen Sandra Perković i Edis Elkasević
Vidi originalni članak
  • Sandra Perković šesti je put zaredom osvojila naslov europske prvakinje u bacanju diska
  • Čudesna hrvatska atletičarka često kaže kako svoj uspjeh duguje dugogodišnjem dečku i treneru Edisu Elkaseviću
  • Par je ove godine proslavio 10 godina ljubavi povodom čega mu je Sandra posvetila romantičnu objavu i često mu daje do znanja koliko joj znači

Naša čudesna atletičarka ponovno piše povijest. Sandra Perković jučer je osvojila  šesto europsko zlato zaredom u bacanju diska kada je za osam centimetara nadmašila srebrnu Njemicu Kristin Pudenz. Ogroman je to uspjeh, posebno uzevši u obzir kako nijedna druga atletičarka nema više od četiri europska zlata u jednoj disciplini. Njezina zlatna priča počinje još 2010. kada je kao 20-godišnjakinja osvojila zlato u Barceloni, zatim 2012. u Helsinkiju, 2014. u Zurichu, 2016. u Amsterdamu te 2018. u Berlinu. U njenom pohodu privremeno ju je zaustavila pandemije koronavirusa te je za svoj šesti naslov čekala četiri godine.

Romantična strana zlatne atletičarke

Osim ogromnoj disciplini, očitom prirodnom talentu i trudu, najbolja hrvatska bacačica diska svoj uspjeh pripisuje i svom dečku, treneru Edisu Elkaseviću. Sandra je uvijek isticala kako u Edisu ima veliku podršku u privatnom i profesionalnom smislu te kako on razumije njene probleme, ozljede, umor, te medijske i sponzorske obaveze. 

Moda Ženstvena snaga: Sandra je ušla u povijest, a mi smo izdvojili njezinih 7 nama najdražih lookova

'Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvat'', napisala je u jednoj Instagram objavi posvećenoj Edisu.

Sandra i Edis zajedno čine nenadmašni duo i jedan su od najuspješnijih sportsko-trenerskih parova u Hrvatskoj. Par je nedavno proslavio 10 godina ljubavi, a Sandra mu je tom prilikom na Instagramu napisala dužu emotivnu poruku u kojoj mu zahvaljuje na podršci i daje do znanja koliki je velik dio njenog profesionalnog života, baš kao i privatnog.

Adele otkrila velike stvari: "Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njim, želim još djece"

U jednom intervju Sandra je rekla kako je Edisa upoznala kada je imala 15 godina...

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru', ispričala je Sandra prošle godine za IN magazin.

'Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom', dodala je.

U jednoj od objava na Instagramu, uz fotografiju poljupca zaljubljenog para, napisala je: "Zbog tebe sjajim, zbog tebe se osjećam dobro, činiš me sretnom - i zbog toga te volim!" 

Posjeti Miss7.24sata.hr