Nitko, ali baš nitko joj ne bi dao njezine godine, a ona otkriva 4 tajne svog izgleda

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Tajvanska dizajnerica interijera Lure Hsu ima 41 godinu, ali zaista izgleda kao da joj je 21
  • Iako genetika igra veliku ulogu, Lure je okrila što sve čini da izgleda tako mlado
  • Izgleda da puno kave uopće ne šteti tenu - naprotiv 

Što smo naučili iz savršenog režima njege tajvanske dizajnerice interijera Lure Hsu koja na svojim instagramskim fotkama doista izgleda kao tinejdžerica, a ima duplo više. Za ne vjerovati! Jasno nam je da genetika igra najveću ulogu u tome koliko nevjerojatno mlado izgleda Hsu, no ipak želimo znati sve o tome kako njeguje svoju kožu.

Za početak, zaštitni faktor igra veliku ulogu. A bogme i kava.

Hsu kaže sljedeće: "Najvažnije je propisno hidratizirati kožu i ne pretjerivati s izlaganjem suncu". Vjeruje da je zaštita itekako važna jer je 'osunčana koža više suha, na njoj se pojavljuju tamne mrlje i sitne bore". Ukratko, Hsu govori o foto-starenju uzrokovanom dugim, ponavljanim izlaganjem UV zrakama.

No, čini se da i njezina prehrana igra veliku ulogu u tome koliko dobro izgleda. Uz to što pije kavu, pije i jako puno vode, jede puno voća i povrća, a izbjegava zaslađena pića i masnu hranu. Zagovara hranu bogatu biljnim vlaknima i proteinima te vježbanje.

Moda Otkrivamo 5 modnih savjeta koji će dobro doći svim ženama koje imaju iznad 40 godina

Ništa nismo doznali revolucionarno, no iako je Hsu očito izvukla dobitak na genetskoj lutriji, njezin razuman pristup njezi lica podcrtava ono najvažnije - zaštitu od sunca i zdravi način života. A i uživanje u kavi, što nam se pogotovo sviđa. 

Moć gena Znaš li s koliko godina doista počinješ sličiti majci (a mislila si da nikad nećeš)

Posjeti Miss7.24sata.hr