Nevjerojatna životna priča: Ove sestre blizanke su se udale za braću blizance i čak su rodile u isto vrijeme!

Instagram@lejla.fili
Vidi originalni članak
  • Prava je rijetkost u životu susresti jednojajčane blizance, ali kada se spoje dva para jednojajčanih blizanaca njihovo vjenčanje pretvara se u pravu bajku iz snova
  • Ne samo vjenčanje nego čitav život, a obzirom da su sve naviknuli raditi u paru, tako su i djeca stigla na svijet u gotovo isto vrijeme
  • Hoće li bebe međusobno sličiti kao i njihovi roditelji preostaje nam vidjeti

Jednojajčane blizanke Brittany i Briana Deane udale su se za jednojajčane blizance Josha i Jeremyja Salyersa, a dva para dobila su bebe otprilike u isto vrijeme. Pravo čudo prirode zar ne? Ako se slučajno pitaš kako su se blizanci sudbinski pronašli i zaljubili, bilo je to 2017. godine na festivalu blizanaca, a zatim su Salyersovi zaprosili svoje dame šest mjeseci kasnije, nakon ljubavne romanse.

Nakon tri tjedna trudnoće, još je jednom zatrudnjela! I na svijet donijela "superblizance"

Powered by embedinstagramfeed de & Vimeo embed

Zajedničko vjenčanje imali su 5. kolovoza 2018. godine, a naravno kao pravi blizanci nerazdvojni su te žive zajedno u Virginiji u SAD-u, a sada su u isto vrijeme i proširili obitelji. Briana i Jeremy dobili su sina koji se zove Jax, a Brittany i Josh sina Jetta.

Life&style Mama četvero djece objavila je neuljepšane fotke svog tijela nakon poroda - svrha nije zgražanje

Parovi su objavili vijest o trudnoći na svojoj zajedničkoj stranici na Instagramu, napisavši: "Pogodite što!!?? Obje supruge su nam trudne!" Zatim su iskazali neopisivu sreću riječima: "Oduševljeni smo i zahvalni što smo iskusili preklapanje trudnoće i podijelili ovu vijest sa svima vama! "Naša djeca neće biti samo rođaci, već prava genetska braća! Jedva čekam da ih upoznam i da se međusobno upoznaju!"

Powered by embedinstagramfeed & Embed twitter feed

Prethodno su trudnice podijelile slatki prizor obje pozirajući u identičnim napola ružičastim i napola plavim haljinama.. Napisale su: "Neka bude ružičasto! Neka bude plavo!" Zatim su najavile da Brittany & Josh čekaju dječaka, a Briana i Jeremy također. Jedno je sigurno: njihove bebe biti će okružene ljubavlju četiri roditelja!

Powered by embedinstagramfeed pt & Vimeo embed

Obožavatelji su bili oduševljeni vijestima, a neki od komentara bili su: "Tako sam uzbuđen zbog svih vas i jedva čekam da vidim jesu li i vaša djeca slična. Nadam se da ćete se i dalje osjećati fantastično." Njihov zajednički Instagram profil sada ima preko 90 tisuća sljedbenika - otprilike 60 tisuća više nego kada su najavili trudnoću, što otkriva da mnogo ljudi svakodnevno prati slatke zgode njihove obitelji.

52-godišnjakinja, koja je bila surogat majka svojoj kćerki, nakon rođenja unuke pati od postporođajne depresije

Powered by embedinstagramfeed de & Embed twitter feed

Iako bi zajednička trudnoća za mnoge mogla predstavljati šok kako je to uistinu moguće istodobno preklopiti, sestre su prošle godine u emisiji Australia's Today rekle da planiraju istodobno zatrudnjeti.

Stars Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča"

Powered by embedinstagramfeed de & Flickr embed

"Mislim da postoji nešto što bismo najviše voljele iskusiti zajedno", rekla je tada Brittany. "Iskusili smo većinu prekretnica zajedničkog života, rođendane, dobivanje vozačke dozvole, mature i dvostruko vjenčanje. "Ovo bi bio sljedeći ogroman događaj i voljele bismo svaki trenutak trudnoće proživjeti zajedno."

Posjeti Miss7.24sata.hr