Netflixova švedska serija 'Mladi kraljevići' zaradila je izvrsne kritike, a izašla je i druga sezona

Netflix
Vidi originalni članak
  • 'Kruna', 'Bridgerton' i 'Carica' samo su neki Netlixovi naslovi kojima je u središtu pažnje aristokracija, a mnogima je omiljena i švedska serija 'Mladi kraljevići'
  • Druga sezona s novih 6 epizoda upravo je stigla na Netflix te oduševila je sve koji su je pogledali, a jedna je od rijetkih koja ima stopostotni uspjeh na Rotten Tomatoes
  • Nova sezona prati princa Wilhelma u prestižnom novom internatu, a već su krenule kolati informacije i o trećoj sezoni

Drame o kraljevskim obiteljima i monarhijama trenutno su zavladale Netflixom. Upravo je naručena druga sezona sjajne serije 'Carica', nedavno je s emitiranjem krenula nova sezona 'Krune', uskoro stiže Bridgertonov spinoff 'Queen Charlotte', a tu je i svježe dodana nova sezona švedske serije 'Mladi kraljevići', jedna od rijetkih Netflixovih serija koja je zakucala savršenih 100% na Rotten Tomatoesu.

Life&style Stigao je prvi trailer za prednastavak 'Bridgertona' o kraljici Charlotte, priča nas je već osvojila

Oduševljenje serijom, naravno, nije potpuno iznenađenje, budući su životi članova kraljevskih obitelji uvijek prepuni drama, sukoba i intriga, a što ih čini savršenima za adaptacije na malim ekranima u svijetu koji nikako da se zasiti ovakvih priča. Postoji dakako i fascinacija ljudskim slabostima i pogreškama koje karakteriziraju čak i one koji su bili okrunjeni ili potječu iz aristokratskih obitelji,  i koji se nerijetko bore s mnogim vlastitim demonima, unatoč svom rangu i privilegiji.

Nova sezona od šest epizoda na Netflixu je izašla početkom studenog, a prati princa Wilhelma dok se prilagođava životu u prestižnom novom internatu Hillerska, gdje konačno dobije priliku istražiti sebe i otkriti kakav život zapravo želi. Wilhelm počinje sanjati o budućnosti ispunjenoj slobodom i bezuvjetnom ljubavlju daleko od kraljevskih obaveza, ali kada neočekivano postane sljedeći u redu za prijestolje, njegova dilema postaje još veća jer mora donijeti odluku - ljubav ili dužnost.

Svega par dana nakon što je druga sezona ugledala svjetlo dana, krenule su kolati informacije i špekulacije o trećoj sezoni, iako ona tehnički još uvijek nije potvrđena. Međutim, oni upućeniji tvrde da, kada postoji serija koja je mješavina 'Heartstoppera', 'Skama' i 'Krune' u jednom ovako dobrom i zaraznom izdanju, nova sezona uopće nije upitna.

Life&style Više od 160 tisuća ljudi potpisalo peticiju: "Morate zadržati Henryja Cavillea kao Witchera!"

Polazeći od pretpostavke da je to istina, mnogi se pitaju kada bismo mogli gledati nove epizode, a točan odgovor na to pitanje ovisi o tome koliko brzo će se obnova treće sezone objaviti. Netflixu obično treba oko mjesec dana nakon lansiranja nove sezone da odluči o budućnosti serije pa ako se treća sezona potvrdi u tom roku, nove bismo epizode mogli gledati već iduće zime. Bilo kako bilo, bili bismo jako iznenađeni da serija iznenada bude otkazana budući je stekla nevjerojatnu bazu obožavatelja, a k tome ostavlja i jako puno toga za istražiti u potencijalnim novim sezonama.

Posjeti Miss7.24sata.hr