Netflix objavio prve slike iz 5. sezone Krune, pogledaj kako je Elizabeth Debicki "skinula" lady Dianu

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Kruna, Netflixova serija koja dramatizira život britanske kraljevske obitelji nastavila je u srpnju sa snimanjem novih nastavaka 
  • Novi glumci glumit će kraljicu, Charlesa, Dianu, Margaret i Anne, da nabrojimo samo neke
  • Netflix je upravo danas podijelio prve službene fotografije Elizabeth Debicki kao Lady Di i Dominica Westa kao princa Charlesa

I dok će strastveni pratitelji ove britanske serije još morati čekati da se novi nastavci pojave na ekranima, neki detalji o novoj sezoni se znaju. Debicki je tijaru nasljedila od Emme Corrin koja je Lady Di glumila u 4. sezoni i, izgleda, očarava kao voljena princeza. Glumi je s velikom dubinom i uz istančane nijanse, kažu, a u javnost su puštene još neke informacije i slike sa snimanja. 

Kad je Netflix objavio da će glumica poznata po ulozi u Velikom Gatsbyju glumiti Dianu, Debicki je izjavila da je jako počašćena: "Dianin duh, riječi i djela i danas žive u srcima mnogih. Privilegija je pridružiti se ovako grandioznoj seriji, za koju sam se zakačila od prve epizode."

Ispružena na sofi, zamišljena i tužna izraza lica i s tajanstvenim pismom na krilu - slika je Elizabeth Debicki koju je Netflix pustio u javnost. Sličnost s Dianom (desno) je fantastična!

Moda 11 "nepriličnih" modnih izbora kojima je Lady Di prekršila sva pravila kraljevskog odijevanja

U ulozi princa Charlesa je Dominic West, britanski glumac poznat nam po ulogama u HBO-ovoj seriji Preljub, krimi seriji Žica, filmovima Chicago, Jadnici...

West kao Charles također djeluje zamišljeno. Teško je reći je li zabrinut ili žali za nečim dog gleda u daljinu na nekom od kraljevskih seoskih imanja. 

Glumica nominirana za Oscara, Imelda Staunton, 65 utjelovit će britansku najdugovječniju vladaricu, u kompletu s odlučnim pogledom, bisernom ogrlicom i prepoznatljivim torbicama.

U novoj sezoni ćemo vidjeti još tri nova glumca. Jonathana Prycea kao princa Philipa, Lesley Manville kao princezu Margaret i Johnnyja Leea Millera kao britanskog premijera Johna Majora koji je vodio zemlju od 1990. do 1997. što je i razdoblje koje 5. sezona pokriva. Vidjet ćemo i ponarasle prinčeve Williama i Harryja (posljednji su put viđeni zajedno na ekranu u 9. epizodi 4. sezone, pjevajući na stražnjem sjedalu majčinog automobila dok su se vozili do Highgrovea). 

Ona je vječna inspiracija! Nosi se moderna inačica frizure koju je proslavila Lady Di

 

Posjeti Miss7.24sata.hr