Netflix izbacuje serijal sjajnih dokumentaraca o životinjama i prirodi, narator je Morgan Freeman

Netflix
Vidi originalni članak
  • Netflix je izbacio trailer koji pokazuje niz od šest novih uzbudljivih dokumentarnih serija posvećenih životinjama, prirodi i povijesti Zemlje 
  • Netflix se očigledno posvetio širenju znatiželje i znanja gledatelja o prirodi
  • Od divljih životinja izbliza i misterija 95% neotkrivenog oceana, do mikroskopskih organizama nevidljivih golim okom, pogledaj koje serije te očekuju 

Netflix će izbaciti šest novih originalnih dokumentarnih serija u naredne tri godine. Prva serija 'Our Universe' ('Naš svemir') stiže nam već ovog mjeseca, 22. studenoga, a u njoj je narator slavni Morgan Freeman čiji glas obožavamo slušati. Serija je nastala iz partnerstva Disney i BBC Studios, a istraživat će veze između naših sunčevih sustava i blistavog divljeg svijeta koji živi uz nas.

Life&style 7 najboljih filmova i serija koji nam stižu na Netflix u studenome

Obožavatelji Jurskog Parka, ima nešto dobro i za vas! 'Life on Our Planet' ('Život na našem planetu'), koji će se emitirati 2023. godine (također je narator Freeman), prikazuje novozamišljene računalno dizajnirane dinosaure koji izgledaju uistinu stvarno. Slijedi 'Our Planet II', s ikonom dokumentarnog filma o prirodi, Davidom Attenboroughom, koji se vraća kao pripovjedač za čudesne snimke naših omiljenih stvorenja u akciji.

Budući da je velik dio naših oceana još uvijek misterij, 2024. godine gledatelji će vidjeti dokumentarnu seriju 'Our Oceans' ('Naši oceani') koja se bavi pomalo zastrašujućim svijetom neistraženih morskih dubina. 'Our Living World' ('Naš živi svijet'), također će se premijerno prikazati 2024. godine, a pružit će novu i ažuriranu definiciju života na Zemlji, pokazujući međusobnu povezanost svijeta oko nas. 'Our Water World' ('Naš vodeni svijet'), koji dolazi 2025. godine, rasvijetlit će važnost slatkovodnih rijeka i jezera na Zemlji te životinje koje se na njih oslanjaju. 

Od nove animacije dinosaura do strastvenih prijateljstava između leptira i životinja 10 puta većih od njih, pripremimo se za uzbudljivu novu eru neodgonetnutih misterija divljih životinja.

Prva će biti prikazana serija 'Our Universe' ('Naš svemir) i to premijerno na Netflixu 22. studenoga. Iz studija BBC-a i redatelja Mikea Davisa, uz pripovijedanje dobitnika Oscara Morgana Freemana te producenta Andrewa Cohena, dolazi ova šestodijelna serija bez presedana, epska priča stara 13,8 milijardi godina.

Spajajući zadivljujuće snimke divljih životinja s fantastičnim kozmičkim specijalnim efektima, serija vodi gledatelje u fascinantnu avanturu istraživanja veza koje pokreću naš prirodni svijet. Od rođenja Sunca do rođenja morske kornjače, 'Naš svemir' koristi revolucionarnu animaciju kako bi dramatizirao spektakularne nebeske sile koje su stvorile naš Sunčev sustav, dok moderna kamera i CGI (računalno generirana) tehnologija približavaju publiku nekima od najlegendarnijih, karizmatičnih životinja na Zemlji.

Life&style 5 najboljih erotskih trilera na Netflixu: Napeti zapleti i strastvene romanse ostavljaju bez daha

Posjeti Miss7.24sata.hr