Nema li ovaj tip izvrstan posao: putuje svijetom i isprobava džin!

instagram @janko_popovic_volaric
Nije tajna da na Instagramu možemo pronaći razne profile, ali ovaj nas je toliko oduševio da smo ga odmah morale podijeliti s tobom!
Vidi originalni članak

U bespućima virtualne stvarnosti susrećemo ljude najrazličitijih profila, ali ovaj je jedan od najluđih na koje smo ikada naišli. Već samo ime objašnjava mu svrhu i cilj. Zove se, naime, Gintonicologist, a iza njega se skriva anonimni bloger koji od 2016. do danas ima posao iz snova. On, naime, putuje svijetom i isprobava džin, fotka ga i o piše!

Instagram profil koji danas broji 38 tisuća pratitelja otvorio je u ožujku 2016. godine, a svoj blog dizajnirao je kao pravi pravcati preslik Instagrama. Instagram i blog u savršenoj su mu harmoniji, moramo uočiti, a svugdje se provlači i njegov logo - glava čovjeka s naočalama na kojima piše G (gin) i T (tonic). Tamo se mogu pronaći slike i kratki dojmovi s mnogobrojnih putovanja Gintonicologista, njegove ture destilerijama i preporuke kafića te opisi najrazličitijih džin događaja diljem svijeta.

Na Instagramu smo naletjele i na sliku džina s njegovim logom, ali ispostavilo se da je riječ o prvoaprilskoj šali. Baš smo se razočarale! Mislimo da bi, s obzirom na iskustvo, njegov džin mogao biti jedan od najboljih na svijetu. 

NOVO NA TRŽIŠTU Imamo balzam za usne s okusom džin tonika!

Lov na savršen džin dosad ga je odveo u Beirut, London, Cape Town, Toronto, Atenu, Abu Dhabi, Rim i Madrid, a on definitivno ne namjerava uskoro prestati. Ruku na srce, bi li ti prestala? Mi ne bismo!

I sam pogled na njegov ''kolekcionarski ormar'' dovoljan nam je zaključimo da mu jednostavno želimo preoteti posao! 

GINOMANIJA Dobra vijest! Proizveden je džin koji pomlađuje

Posjeti Miss7.24sata.hr