Nedostaju ti prijatelji? Napravi jastučnicu s licima koja ti najviše fale i pričekaj njihovu ludu reakciju

Firebox
Vidi originalni članak
  • Teško ti pada razdvojenost od obitelji i prijatelja, kao i svima nama
  • Možeš imati personaliziranu jastučnicu i na nju staviti lice koje ti ovih dana najviše fali
  • Ako ti je do šale, napravi jastučnicu sa svojim licem te ju pošalji prijateljima kao poklon iznenađenja

Jedan od razloga zašto ti ova izolacija teško pada je i činjenica da ne možeš vidjeti prijatelje te se družiti s njima kao što si do nedavno mogla. U svakodnevnom ste kontaktu putem društvenih mreža i raznih aplikacija, no nije to to. Cijeli svijet se trudi olakšati svima situaciju pa smo tako pronašli stranice na kojima možemo online igrati društvene igre s našim prijateljima, gledati filmove, ali i posjećivati brojne svjetske muzeje i parkove.  

Life&style Netflix je uveo 'party' opciju! Odsad možeš gledati i komentirati film s ekipom na daljinu

Kako bi ti prijatelji manje nedostajali, možeš personalizirati svoj jastučnicu tako što ćeš na njega staviti lica svojih najboljih prijatelja. Osim prijatelja, možeš na njih staviti i lice svog kućnog ljubimca. 

Ova mogućnost ti se pruža na stranici Firebox, a cijena jastuka je 22,99 eura, to jest 175 kuna. Zamisli samo reakciju tvojih prijatelja kad im pošalješ fotku jastučnice s njihovim licem, vjerujemo da bi to bilo neprocjenjivo. Ili još bolje, da napraviš jastučnicu sa svojim licem i pošalješ ga svojoj najboljoj prijateljici. Vjerojatno originalniji dar neće dobiti.

I sam proces izrade je jednostavan, na tebi je samo da uploadaš željenu sliku i jastučnica vrlo brzo stiže. Njezine dimenzije odgovaraju svim klasičnim jastucima na kojima spavamo. Javili su se i brojni korisnici koji su svoje primjerke već naručili i ne mogu sakriti oduševljenje.

Life&style Od sad možeš imati privremenu tetovažu s licem svog prijatelja. Tko ti je prvi izbor?

Posjeti Miss7.24sata.hr