Neće dobiti krunu, ali znamo koje će dijete biti najbogatiji član britanske kraljevske obitelji

Instagram/@marianne_theodorsen Kraljevska obitelj
Vidi originalni članak
  • Neka djeca rodila su se sa srebrnom žlicom u ustima, a obično dolaze u obitelji koje su javnosti dobro poznate 
  • Čak se i istraživanja bave njihovim bogatstvom, a zanimljivo je kako predviđaju da bi najdeblji račun od sviju mogla imati princeza Charlotte kada odraste
  • Nestašna i vedra djevojčica po bogatstvu preteći će svoju braću, ali i rođake u Americi te još poneko slavno ime čiji su roditelji poznate ikone u glazbenoj industriji

Princeza Charlotte mogla bi postati najbogatiji član britanske kraljevske obitelji kada odraste, tvrde najnovija istraživanja. Preslatka šestogodišnja kći vojvode i vojvotkinje od Cambridgea javnosti poznata i prema svome nestašnom ponašanju mogla bi tako svoj račun podebljati za milijarde, točnije, doseći 3.6 milijardi funti (oko 32 milijarde kuna) i tako prestići svoju braću.

Stars Princeza Charlotte ima svoju kraljevsku dvojnicu! Svi se slažu da je sličnost frapantna

Istraživanje Electric Ride on Cars pokazuje kako bi princ George mogao sjediti na bogatstvu od 2.2 milijarde funti (oko 20 milijardi kuna) dok bi trećerođeni princ Louis mogao uživati u imovini vrijednoj 721 milijun funti (oko 6.4 milijarde kuna). 

Smatra se kako Charlotte za visinu svoje ‘neto vrijednosti može zahvaliti i svojoj majci odnosnu 'efektu Kate Middleton'. Fenomen sugerira da bi kraljevska djeca mogla imati veliki utjecaj na modne trendove što povećava njihovo bogatstvo. Poznato je i da je princeza Diana imala veliki utjecaj na modu tijekom 90-ih godina. 

Princ George i princeza Charlotte u školi su poput svih drugih, a moraju posebno slijediti jedno pravilo

No, osim Charlotte koja je već napravila svoje prve korake trendsetterice i princ George bi mogao modno inspirirati, dok se kao zadnje dijete princ Louis našao u nešto nepovoljnijem položaju

‘’Kraljevska djeca imaju pozitivan utjecaj na prodaju određenih brendova odjeće i igračaka koje nose ili se igraju s njima. U tom smislu imaju vrlo sličan učinak na brendove kao i njihova majka, vojvotkinja od Cambridgea, koja ima pravi Midasov dodir - sve što dotakne pretvara se u zlato'', rekao je David Haigh, izvršni direktor tvrtke Brand Finance.

Za usporedbu, procjenjuje se da će Archie, sin princa Harryja i Meghan Markle, biti ‘težak’ 21,6 milijuna funti (oko 192 milijuna kuna) kada odraste. 

No, i druga djeca čija su nam imena dobro poznata pronašala su svoje mjesto na listi. Gotovo izjednačeno mjesto s prince Louiseom drži prvorođeno dijete koje su dobili  Beyonce i Jay-Z, djevojčica Blue Ivy Carter.

Posjeti Miss7.24sata.hr