Nastup za pamćenje: Zdravko Čolić šarmirao prepunu zagrebačku Arenu, večeras novi koncert

Pixell Zdravko Čolić
Vidi originalni članak
  • Potpuno ispunjena zagrebačka Arena uživala je jučer u fenomenalnom koncertu Zdravka Čolića 
  • Ovaj je koncert uslijedio nakon četiri godine, prije koliko je, na istom mjestu, Zagrepčanima omiljeni Čola također priredio nastup o kojem se dugo pričalo
  • Premda je koncert zamišljen kao 'sjedeći', svi su odmah ustali na taktove prve pjesme
  • Čola će u Areni nastupiti i večeras, a za taj koncert još ima dostupnih ulaznica

Zdravko Čolić oduševio je jučer svoje fanove u prepunoj Areni Zagreb. Već na prve taktove prve pjesme 'Produži dalje', publika se digla na noge, premda su sva mjesta u dvorani bila sjedeća. 

Life&style Blagdanski program Jagerhorna oduševit će sve ljubitelje dobre glazbe i veselja na otvorenom

Naime, jučer je, uz svoj prepoznatljiv vokal i neodoljivi šarm, Čolić dodao još jedan veličanstveni doživljaj i prizor publici - prateći simfonijski orkestar sa više od 50 vrhunskih glazbenika. Tako se Zagreb svrstao na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova. 

Retrospektiva pjesama, čak pet desetljeća respektabilne i zavidne karijere omiljenog Sarajlije, e izvedene su u posebnim aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik. 

U publici je bilo i puno poznatih lica, a nastup Zdravka Čolića iz prvih redova pratile su Iva Todorić i Iva Radić, u koncertu je uživala i Ljupka Gojić te mnogi drugi.  

Isti glazbeni sastav na istom mjestu očekuje sve obožavatelje Zdravka Čolića i večeras, a ulaznica još ima u prodaji (cijena je od 250 do 800 kuna, ovisno o mjestu u dvorani).  

Life&style Maksim Mrvica rasprodao je koncert u Lisinskom pa zbog velikog interesa ubacio još jedan nastup

Posjeti Miss7.24sata.hr