Nasmijat će te do suza! Ovo je top 10 filmova s kojima nećeš pogriješiti ove božićne blagdane

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Čim zagazimo u studeni, znamo – vrijeme je za blagdansku sezonu!
  • Vjerojatno ćeš i ove godine uživati u pripremama, a pomoći ćemo ti i mi inspiracijom za najzabavnije minute
  • Napravili smo popis najsmješnijih božićnih filova koji će oraspoložiti sve generacije

Kao što svi znaju, sezona blagdana samo što nije počela. Ove godine ugođaj kakav samo može pružiti najčarobnije razdoblje u godini možda očekujemo više nego ikada. Zato popis filmova koji će se naći na ovogodišnjem blagdanskom repertoaru uopće nije loša ideja, zar ne? I dok postoje oni klasici koji nas uspiju još više raznježiti i donijeti nam ugođaj bijelog Božića, ponekad će uz zamatanje darova ili ispijanje vruće čokolade najbolje sjesti filmske minute koje će nas nasmijati do suza

Life&style Netflix izbacio trailer za božićnu filmsku poslasticu, a nasmijat će nas simpatičan glumački i privatni par

Srećom, postoji mnoštvo već kultnih božićnih smiješnih filmova od kojih se ne možemo nikada umoriti. Evo popisa: 

Čudesan Božić (The Santa Clause, 1994)

Ova komedija govori o tome kako se slučajni prolaznik Scott snalazi u ulozi Djeda Božićnjaka koju preuzima nakon što je pravi djedica pao s krova i ozlijedio se. 

Vilenjak (Elf, 2003)

Božićna poslastica prati život Buddyja (Will Farrell) koji je kao beba zalutao u torbu s igračkama Djeda Božićnjaka da bi naposljetku završio u njegovom domu, na Sjevernom polu, gdje je odgojen kao vilenjak.

Luda božićna zvona (Jingle all the Way, 1996)

Zabavan film s Arnold Schwarzeneggerom prikazuje sve vratolomije koje prezaposleni otac mora proći kako bi nabavio igračke za sina na Badnjak.

Božićne radosti Uskoro stiže božićni film u kojem Dolly Parton glumi anđela - i zaplet nam se baš sviđa

Tulum prije Božića (The Night Before, 2015)

Nećeš ni pogriješiti s urnebesnom komedijom o trojici prijatelja koji još od ranog djetinjstva Božiće provide skupa. No, došlo je vrijeme kada postaju pravi muškarci i zato moraju prirediti posljednji – i to najveći, najraskalašeniji tulum kojeg neće nikad zaboraviti.

Kako je Grinch ukrao Božić (How the Grinch Stole Christmas, 2000)

Ovo je već kultna božićna priča, a za izvrsnu ekranizaciju i zabavne minute pobrinuo se Jim Carry u glavnoj ulozi zlokobnog Grincha. 

Najluđi Božić (National Lampoon's Christmas Vacation, 1989)

Urnebesni klasik prikazuje četveročlanu obitelj koju je ulovilo božićno ludilo, a još je jedna u nizu genijalnih komedija o obitelji  Griswold gdje su uloge ponijeli sjajni i vrlo omiljeni američki komičari  Chevy Chase i Beverly D'Angelo.

Trendovi Novi trend božićnog drvca idealan je manje prostore i tako praktičan

Dolazim kući za Božić (I’ll Be Home For Christmas, 1998)

U ovoj zabavnoj komediji Jonathan Taylor Thomas kreće na uzbudljivo putovanje kući za Božić. Naravno, ono će biti dugo i komplicirano te prepuno trenutaka koji će te nasmijati do suza.

Noelle (2019)

Disneyjeva božićna komedija s Annom Kendrick prikazuje simpatičnu priču u o Noelle, kćeri Djeda Božićnjaka, koja će nakon što njezin brat nestane na Badnjak, morati otići u stvarni svijet u kojem nikad nije bila kako bi ga pronašla i spasila Božić.

Sam u kući (Home Alone, 1990)

Jedan od najunosnijih i najpopularnijih filmova svih vremena zabavna je božićna komedija Sam u kući. Osim što će zgode malog Kevina, koji ostane sasvim sam za vrijeme blagdana u obiteljskom domu u Chicagu, nasmijati i najzahtjevniju publiku, originalna priča sigurno se potaknuti i na razmišljanje o važnosti obiteljskog zajedništva. 

Life&style Božić je stigao u Zara Home! Ove dekoracije bismo rado imale u svome domu

Božićna priča (A Christmas Story) 1983.

Obiteljska komedija snimljena je prema romanu Jeana Shepherda "In God We Trust, All Others Pay Cash", a po mnogima pripada kategoriji najboljih božićnih filmova.

Posjeti Miss7.24sata.hr