Nagrada za izdržljivost: par proslavio je 85 godina braka

YouTube
Prava ljubav može biti vječna – to su dokazali John i Ann Betar, najduže vjenčani par u SAD-u (a možda i na svijetu?) na upečatljiv i supersladak način
Vidi originalni članak

John i Ann Betar proglašeni su 2013. godine za najduže vjenčani par u SAD-u – četiri godine kasnije slave nevjerojatnu 85. godišnjicu vjenčanja! 
Kad su izišli na prvi spoj, imali su 21 i 17 godina – bilo je to 1932. godine. Tek nekoliko dana nakon što su se upoznali, odlučili su vjenčati se! Bilo je to 25. studenog 1932. godine. 

Premda su svi još tada govorili kako nema šanse da će se brak održati, da su se požurili s odlukom da se vjenčaju, njih dvoje i danas su još uvijek sretno zaljubljeni. Zaljubljene ptičice u međuvremenu su napunile 106, odnosno 102 godine. John i Ann imaju petero djece i 15 unučadi, a svi su zajedno obilježili njihovu godišnjicu braka. 

 

POZNA DOB 91-godišnjakinja diplomirala – čestitamo!

Savjet dvoje simpatičnih staraca za sretnu vezu jest da je jako važno da ljudi dobro slušaju jedni druge. „Ne svađamo se, slušamo pažljivo jedan drugoga i uvijek smo se slušali, svejedno kakva je bila situacija“, izjavili su. 

Posjeti Miss7.24sata.hr