Na prvi pogled ili? Koliko se brzo koji horoskopski znak zaljubljuje, a koliko se brzo ohladi?

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jesi li zaljubljive prirode ili trebaš da dobro upoznati nekoga da bi ti srce zaigralo?
  • Astrolozi kažu da ti ovisi i o tvom horoskoposkom znaku 
  • Neki znakovi 'padnu' odmah, a nekim znakovima treba puno dulje da osjete leptiriće

Ovo je idealna prilika da saznaš kakva si ti, a kakav je tvoj potencijalni partner kad je zaljubljivanje u pitanju. Ako si jako zaljubljive prirode ili ako se pak teško zaljubljuješ zvijezde znaju zašto je to tako. 

OVAN

Ovnice su poznate kao jedan od znakova koji se zaljubljuje na prvi pogled. Dovoljno ti je samo nekoliko minuta s osobom koja ti se sviđa da shvatiš je li to idealna osoba za tebe. Uvijek te vodi velika strast i impulzivnost. 

BIK

Bikice vole sigurnost i traže dugoročne veze, pa im zaljubljivanje na prvi pogled zvijezde nisu isplanirale. Voliš proučavati pokrete i osobine potencijalnog partnera. Na prvi pogled teže možeš procijeniti da li se radi o pravoj osobi za tebe. 

BLIZANCI

Ako si pripadnica ovog horoskopskog znaka, onda znaš da se zaljubljuješ često i brzo. Povremeno zaljubljivanje u više osoba također ti nije strano. Blizanci su više tipovi za avanture nego za duge i stabilne veze. 

RAK

Zbog svoje plahe naravi i osjetljivosti račice se boje da će biti povrijeđene. Iz tog razloga im je potrebno puno vremena da nekome kažu što osjećaju, te skrivaju svoju zaljubljivu prirodu

LAV

Snažne i jake lavice gotovo uvijek preuzimaju inicijativu kad su u pitanju ljubavni odnosi. Iako je karakteristika tvog znaka impluzivnost pa se brzo zaljubljuješ, znaš kontrolirati svoje osjećaje. 

DJEVICA

Djevice na prvu znaju tko je prava osoba za njih. Gotovo nikad djevice ne pogriješe u odabiru osobe za koju se odluče da je ljubav njihovog života. Odlična si u procjeni ljudskog karaktera. 

VAGA

Tvoj znak je jedan od onih koji se najteže zaljubljuje, pa ti nije lako donijeti odluku tko je idealna osoba za tebe. Osim što ti treba puno vremena za odluku, zvijezde kažu da si vrlo teška kao partnerica. 

ŠKORPION

Škorpioni se zaljubljuju iznenada i neočekivano. A ta zaljubljenost je snažna i intenzivna. No kad škorpion otkrije svoje osjećaje i bude povrijeđen, osveta mu postaje glavni pokretač. 

STRIJELAC

Iako se zaljubljuješ jako brzo, istom brzinom se i ohladiš od osobe. Vrlo brzo ti partner zna dosaditi, pogotovo ako je napravio neki potez koji ti se nije svidio. 

JARAC

Tvoje zaljubljivanje ide jako teško, ali kad zavoliš onda se potpuno predaješ. Kad su u pitanju ljubavni odnosi voliš sve polako, korak po korak. 

HOROSKOP Koji jesenski modni trend ti najbolje odgovara - prema horoskopu

VODENJAK

Ne možeš se brzo zaljubiti jer previše proučavaš potencijalne partnere. Teško opstaješ u duljoj vezi i teško ti je pokloniti svoje vrijeme istoj osobi i rutini. 

RIBE

Ribe su iznimno zaljubljive prirode. Nježna si, romantična te ovisiš o partnerovoj ljubavi i pažnji. Potrebna ti je ljubav u velikim količinama, ali lako te se može povrijediti. 

 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!  

 

Posjeti Miss7.24sata.hr