Na ova dva Instagram profila s muškarcima stvarno volimo baciti oko

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Ako padaš na frajere koji su predani očevi ili ako si slaba na sobno bilje vrijeme je da zapratiš Instagram profile Dilfs of Disneyland i Boys with plants
  • Profili objavljuju fotografije atraktivnih muškaraca dok poziraju s djecom ili biljkama
  • Poznati pjevač John Legend s obožavateljima je podijelio ushićenje jer je i sam objavljen na jednom od njih

Dilfs of Disneyland

Dilfs of Disneyland je Instagram profil koji okuplja fotografije atraktivnih očeva fotografiranih u zabavnom parku Disneyland. Profil prati 436.185 pratitelja, a njegovi tvorci ga nazivaju "najsretnijim mjestom na Instagramu". Naziv dilf je inače skraćenica za  "Dad I'd Like to F***", a označava bilo kojeg muškarca u dobi između 30 - 50 godina koji je nevjerojatno atraktivan i ima djecu. Na fotografijama postavljenima na profil obično su prikazani s djecom dok poziraju ispred atrakcija, voze ih u kolicima ili nose na ramenima. Među 956 postova našla se i fotografija pjevača Johna Legenda koji se svojim obožavateljima sam pohvalio da je objavljen na navedenom profilu.

 

BEAUTY Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo

Boys with plants

Boys with plants (Dečke s biljkama) pokrenuo je 2016. godine grafički dizajner Scott Cain kao Instagram račun koji objavljuje, kao što mu naslov i sugerira, slike dečkiju s biljkama. Ovaj profil danas broji 131.974 pratitelja, a na temelju njegova uspjeha nastala je i istoimena internetska stranica. U ožujku ove godine izašla je i knjiga Dečki s biljkama u kojoj je prezentirano 50 muškaraca i njihove omiljene biljke.

 

Zbog vizualno atraktivnog sadržaja, ovaj je profil postao svjetski fenomen te su priču o njemu prenijeli brojni svjetski mediji. Ideja glavnog osnivača profila je bila na zanimljiv način širiti svijest o očuvanju prirode i brizi o okolišu. Ukoliko poznajete nekog mladića koji je uz to i veliki ljubitelj biljaka, njegovo fotografije možete označiti #boyswithplants ili ih poslati u privatnu poruku (DM) samog profila. 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Posjeti Miss7.24sata.hr