Muškarci se najviše boje žena u ova tri horoskopska znaka, jesi i ti među njima?

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Postoje žene koje točno znaju što žele – i kako će to dobiti
  • Njihova samouvjerenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima utjeruju strah u kosti
  • Mi smo istražili kojih se najviše horoskopskih znakova muškarci boje

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje te znaju što žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Otkrivamo ti u kojim znakovima zodijaka je rođena većina takvih žena te zašto ih se muškarci boje.

Ovan 

Žene rođene u znaku ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobit će brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku ovna ne plešu po ničijoj glazbi – dapače, uglavnom dirigiraju. 

Zvijezde kažu Uh, ova 3 horoskopska znaka stalno su u nekim brigama. Jesi li i ti možda među njima?

Blizanci 

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku blizanaca? To je nemoguće, jer blizanke vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih riječi mogao bi nešto i naučiti. 

Škorpion 

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku škorpiona. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvijek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj! 

Naravno, sve su žene super i sve su OK! Bojali ih se muškarci ili ne. Ipak, zvijezde imaju svoje mišljenje o svemu pa tako su stručnjaci otkrili koje su žene najbolje supruge prema horoskopu. Ovo je lista...

Life&style Započni dan na najbolji način, ovo je savršena jutarnja rutina za tvoj horoskopski znak

Rak

Topli obiteljski tip  Za žene rođene u znaku Raka obitelj je uvijek na prvom mjestu – vlastite potrebe uvijek stavlja iza svega ostaloga. Vjerna je i prava kućanica u duši: kad se uda, što jako želi, odmah obitelj želi proširiti s dječicom te za sve saviti udobno i sigurno gnijezdo. Povrh svega, žene rođene u znaku Raka najrjeđe prevare partnera. 

Djevica

Menadžerica koja ima sve pod kontrolom  Djevice je – zbog perfekcionizma kojem naginju – teško ukrotiti u početku. Međutim, kad se jednom slome, potpuno se predaju partneru. Važni su im poštenje i jednakost – ako je takva veza, sretne su – a to onda osjeti i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom – vlastiti raspored vremena, onaj partnerov te općenito cijele obitelji. Kod njih sve savršeno funkcionira, svi sretni i zadovoljni.

Lav

lojalna partnerica koja se uvijek bori za svog partnera  Žena rođena u znaku Lava je pravi borac – i to pokazuje i u vezi. Trudi se održati vatru, ali i nježnost. Svog će partnera braniti protiv bilo koga. Osim toga, Lavice su obiteljski tip žene koja najradije ima puno djece oko sebe. 

Posjeti Miss7.24sata.hr