Možda i nisi ljubiteljica kroksica, ali uz liniju koju potpisuje Justin Bieber mogla bi se predomisliti

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Brand Crocs opet ima zanimljivu suradnju, a ovaj put ograničena linija dolazi s potpisom pjevača Justina Biebera
  • Žute kroksice odražavaju njegovu osobnost kroz dodatke u obliku sunca emotikona i cvijeća
  • Razigrana obuća bit će dostupna preko online prodaje od 13. listopada 

Iako su nekima omražene, kroksice su pronašle put da zaključaju svoj sasvim poseban status u modnoj industriji. Štoviše, da brend Crocs namjerava na modnoj sceni ostati još dugo vremena potvrđuju i suradnje sa slavnim brendovima i osobama, a posljednja u nizu ostvarena je s pjevačem Justinom Bieberom i to u obliku razigranog žutoga para. 

Life&style Crocsice koje izgledaju kao KFC piletina su najnoviji hit - rasprodane su za samo pola sata!

‘’Kao umjetniku, važno mi je da u svojim kreacijama ostanem vjeran sebi i svom stilu. Stalno nosim kroksice pa je dizajni vlastitog para nekako došao prirodno. U stvaranju  svojih kroksica usredotočio sam se na to da napravim nešto cool što želim nositi’’, otkrio je poznati pjevač. 

Ograničena linija žutih kroksica inspirirana je Bieberovom modnom linijom Drew House. U svom priopćenju Crocs je naglasio kako ove popularne natikače krase i privjesci koji oslikavaju dobre vibracije i opušten stil pjevača. Na žutim kroksicama tako se mogu primijetiti motivi emotikona, sunca i cvijeća

Novi trendovi Kroksice kao gumene čizme! Mogla bi se ugodno iznenaditi njihovim izgledom

Suradnju s brendom Crocs Justin je najavio u simpatičnom videu u kojem reže tortu napravljenu u obliku kroksica s njegovim potpisom. 

Bieberove kroksice bit će puštene u prodaju 13. listopada, a moći će se nabaviti online kupnjom po cijeni od 59,99 dolara odnosno oko 380 kuna. Ovaj veseli par natikača gumene obuće prodavat će se i na web stranici brenda Drew House. 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr