Motivacijski kalendar 'Brinem o sebi 365 dana' je dar koji bi bilo dobro pokloniti i samoj sebi

PR, motivacijski kalendar Motivacijski kalendar
Vidi originalni članak
  • Kako se bliže blagdani, sigurno već mnogi polako razmišljaju o poklonima za svoje najdraže 
  • Motivacijski kalendar za 2024. godinu 'Brinem o sebi 365 dana' izvrstan je i nadasve originalan poklon
  • Osim toga, ne bi bilo loše pokloniti i sebi jedan… 

Motivacijski kalendar' Brinem o sebi 365 dana' za 2024. godinu puno je više od običnog kalendara. Naime, integrirani QR kod na svakoj stranici kalendara pretvara ga u cjelogodišnju podršku brizi o sebi za svaku ženu, s obzirom da se skeniranjem QR koda ulazi na online platformu s edukativnim i motivacijskim sadržajem. Svaki mjesec kalendara otkriva novu temu vezanu uz brigu o sebi, a pokrivena su područja brige o svom tijelu, umu, vremenu, odnosima i okruženju. 

Vlasnice kalendara tako će npr. u svibnju saznati kako izbaciti napetost iz tijela, u lipnju naučiti više o prirodnoj njezi lica, a u srpnju kako se kvalitetno odmarati. Svaku temu mjeseca vodi mentorica koja je stručna za tu temu, korisnike se potiče na aktivno korištenje kroz jednostavne tjedne zadatke, a u sklopu platforme predstavljeni su i proizvodi hrvatskih brendova koji nadopunjuju cijelu priču.

 

Kalendar dolazi u zidnoj i stolnoj verziji: Zidni kalendar ima velika polja s datumima u koja se mogu zabilježiti sve bitne obveze pa je tako idealan za obiteljske prilike, a stolni ima postolje od bračkog kamena pa će se s lakoćom uklopiti u svaki ured i na svaki radni stol. 

Beauty Luksuzna pakiranja: izdvojili smo 6 adventskih beauty kalendara koji opravdaju svoju cijenu

Autorice cijelog ovog inovativnog koncepta su Karla Krizmanić, grafička dizajnerica čije predivne originalne ilustracije krase listove kalendara, te Gordana Trošt-Lanča, psihologinja koja je u suradnji s Karlom i stručnim mentoricama osmislila sadržaj online platforme. 

Svoj primjerak možeš naručiti preko web stranice kkarikature.hr

Life&style Pronašli smo kalendare za 2024. domaćeg brenda koji funkcioniraju kao odličan dekorativni detalj

Posjeti Miss7.24sata.hr